Biljana Gaurina / Biljana Gaurina / CROPIX
Poput curice

Prirodno je najljepše! Alka Vuica oduševila fotkom bez šminke: 'Tko je lijep, lijep je'

Iako svoj mladolik izgled ponajprije duguje genima, zdravoj prehrani i vježbanju, naša glazbenica ne krije da redovito ide na botoks jer, kako je rekla, ne želi izgledati kao 'žgužvani pergament'.

Domaća glazbenica, kantautorica i pjesnikinja Alka Vuica prije nekoliko je mjeseci navršila 59 godina iako bi joj to, kad je vidimo bez trunke šminke, teško itko povjerovao. No, za nju su godine samo broj, barem ako sudimo po njezinoj posljednjoj fotografiji na Instagramu.

Na njoj je Alka potpuno bez šminke koja joj, realno, niti ne treba, jer ovako ljepota njezinog lica najviše dolazi do izražaja.

Guste, crne obrve, iskričave tamne oči, pune usne i simpatične pjegice čine je barem dvadeset godina mlađom, s čim su se složili i brojni njezini fanovi.

"Tko je lijep, taj je lijep. A kad smo već kod sličnosti, ovdje ličiš na Meghan Markle", "Prirodna i najljepša, prekrasna si" bili su samo neki od komentara na fotografiju.

Ne krije da ubrizgava botoks

Iako je većinom vidimo potpuno sređenu, ovakvo prirodno izdanje glazbenice je pravo osvježenje. Alka, međutim, ne krije da mladolik izgled duguje i estetskim tretmanima poput ubrizgavanja botoksa i hijaluronske kiseline.

Botoks je otrov koji izlučuje bakterija i većinom se koristi za "peglanje" bora, dok je hijaluronska kiselina tvar koju prirodno imamo u organizmu. Ona na sebe veže vodu, odnosno nabubri pa se najčešće koristi za povećanje usana i punjenje bora smijalica.

"Mislim da je nepristojno, ako si javna osoba, izgledati kao zgužvani pergament", potpuno je iskreno rekla prošle godine i pritom otkrila da je izgled opterećuje, jer je od mladosti navikla izgledati dobro.

Čitajte i:

Alka puca od ponosa zbog najvažnijeg muškarca: 'Uvijek sam znala da si poseban'

Alka Vuica uživa na Jamajci sa svojim naočitim sinom

Alka Vuica: Čim me pitaju za udaju, ja ustajem i bježim

Linker
20. ožujak 2024 10:20