SLAVLJE NA KVADRAT

PRIVATNI USPJEH Marcelo i Silvija Brozović tek su objavili da čekaju drugo dijete, a već stigla najsretnija vijest

Nogometaš Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija tek su prije mjesec dana objavili da čekaju drugo dijete koje je ovog mjeseca stiglo na svijet. Nogometaš je sretnu vijest podijelio na Instagramu, otkrivši da se radi o sinčiću čije ime počinje na slovo R.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović (26) i njegova supruga Silvija Lihtar dočekali su prinovu u obitelji. Par je gotovo do samog kraja tajio da čekaju drugo dijete, no sada su se odmah pohvalili na Instagramu kako je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana.

"A&R", kratko je napisao Marcelo ispod niza fotografija na kojoj njegova dvogodišnja kćerkica Aurora drži svog malog brata u naručju s osmijehom od uha do uha. Marcelo i Silvija tek su na kraju prošlog mjeseca javnosti otkrili da čekaju još jedno malo blago, kada su se sretnom viješću također pohvalili na Instagramu.

Par se nakon četiri godine veze vjenčao na Badnjak 2016. godine u Velikoj Gorici, a Silvija je tada već bila trudna s Aurorom koju je rodila u proljeće 2017. godine.

Linker
24. travanj 2024 15:18