Profimedia, TEMP Rex Features
bliske prijateljice

Priyanka Chopra o prijateljstvu s Meghan Markle: 'Ona je žrtva rasizma'

Prijateljstvo bolivudske glumice i vojvotkinje od Sussexa traje već više od tri godine. U posljednjem intervjuu za Sunday Times, glumica je između ostalog kazala i kako smatra da je Meghan Markle žrtva rasizma, od prvog dana kako je stupila u kraljevsku obitelj.

Glumica Priyanka Chopra (36) i Meghan Markle (37) bliske su prijateljice još od početka 2016. godine kada su jednostavno 'kliknule'. Kako je kazala, sve ovo vrijeme ostale su u kontaktu preko poruka ili e-mailova, a kad god su u istom gradu se sretnu. Iako Meghan nije prisustvovala njezinom vjenčanju s Nickom Jonasom, a Priyanka nije stigla na Meghanin baby shower, to si nisu uzele za zlo.

Iako su se u prosincu kada je baby shower održan u New Yorku mediji raspisali o navodnoj svađi između prijateljica, bivša misica zanijekala je sve glasine i kazala da je sve to smiješno.

U posljednjem intervjuu Priyanka se osvrnula na kritike koje dolaze na Meghanin račun, kao i na komentare koji su često rasistički nastrojeni, pogotovo otkako je svijet saznao za njezinu vezu s princom Harryjem. Kao što je svima poznato, Meghan je kćer crnkinje i bijelca pa se često susreće s neugodnim komentarima.

01-12-2016

Celebrity Selfies 

Pictured: Priyanka Chopra Meghan Markle, Image: 307321501, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Priyanka Chopra i Meghan Markle, 2016. godine

"Svjedočila sam tome i to je stvarno nezgodno. No ako se netko zna nositi s tim, onda je to Meghan. Ostala je svoja cijelo ovo vrijeme, ja je poznajem od prije i znam da je i dalje ona stara", izjavila je glumica. "Povezale smo se kao žene koje gledaju jednako na svijet. Meghan je proaktivna i moderna djevojka. Sama se izgradila i postigla sve što ima svojim radom, nevjerojatna je", kazala je o Meghan.

Chopra je iznenadila i priznanjem da razmišlja o tome kako bi jednog dana mogla postati premijerka Indije.

Nick Jonas and Priyanka Chopra
Jonas Brothers out and about, Nobu Restaurant, London, UK - 30 May 2019, Image: 440181283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

"Voljela bih se kandidirati za premijerku Indije. Voljela bih vidjeti i Nicka kao kandidata za predsjednika. Ne volim politiku, no oboje želimo napraviti neke promjene u svijetu. Nikad ne reci nikad", kazala je glumica koja je u braku s pjevačem godinu dana i šest mjeseci.

Linker
25. travanj 2024 02:07