Getty Images
o prinovi

Priyanka Chopra odbrusila novinarima: 'Čovjek snuje, a Bog određuje'

Jedna od najljepših žena svijeta uživa u braku s pjevačem Nickom Jonasom, a o proširenju obitelji još ne rade ozbiljnije planove...

Kako je poznati par tek nedavno uplovio u bračne vode ne žure proširiti obitelji nego su radije odlučili nekoliiko puta otići na medeni mjesec.
'Volimo svoje poslove za koje kao da smo vjenčani i snažno se podržavamo u radu. Stoga sam sigurna da će se prinova dogoditi', rekla je 36-godišnja glumica Priyanka Chopra novinarima na premijeri svoga novog filma 'Isn’t It Romantic' u Los Angelesu.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 11: Priyanka Chopra and Nick Jonas attend the premiere of  Isn't It Romantic at The Theatre at Ace Hotel on February 11, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Getty Images

'Uvijek govorim 'Čovjek snuje, Bog određuje!' pa stoga ne bih kalkulirala oko toga', naglasila je Chopra. Njezin deset godina mlađi suprug želi još malo uživati u braku prije nego donesu tako veliku odluku.

Bivša misica svijeta i glumica i poznati pjevač Nick Jonas zaručili su se u srpnju, nakon samo dva mjeseca veze. Njihovo vjenčanje u prosincu prošle godine održano je u Indiji i trajalo je nekoliko dana, a mladenka je za tu priliku promijenila čak tri luksuzne vjenčanice.

'Ljudi će trebati godišnji odmor nakon ovog vjenčanja', našalila se glumica.

BGUK_1316275 - various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Nick Jonas and Priyanka Chopra



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 383455767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
18. travanj 2024 08:40