Instagram / Maja Lena Lopatny
Tamo živi i radi

Prizori koji ostavljaju bez daha! Maja Lena Lopatny oduševljava ljetnim izdanjima na 'svom' otoku

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica već dulje vrijeme živi i radi na otoku Korčuli. Ljepota života koji na Korčuli živi stoji joj sjajno.

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica već dulje vrijeme živi i radi na otoku Korčuli. Ljepota života koji na Korčuli živi stoji joj sjajno.

Predivni krajolik otoka Korčule sjajna je kulisa fotografijama Maje Lene Lopatny. Bivša voditeljica i PR menadžerica ovih dana odmara na otoku na kojem posljednjih godina živi i radi. Kći glumice Mije Begović i nekadašnjeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja objavila je nekoliko fotografija svojih morskih radosti, u kojima joj društvo pravi prijateljica Kristina.

Čista desetka.

Cure uživaju u skrivenim uvalama i kupanjima kroz cijeli dan, a svojim izdanjima oduševile su Majine pratitelje i obožavatelje. Majina izdanja ocijenili su čistom desetkom, a bivšu televizijsku voditeljicu i diplomiranu novinarku nazvali su 'najljepšom', uz neizostavni ljetni Instagram komentar - 'goriš'.

Maja ne skriva sreću zbog ljepote življenja koju ima na Korčuli, gdje radi u jednom luksuznom hotelu. Dodatni je plus što je tako u blizini Pelješca, gdje je od djetinjstva provodila ljeta budući da su njezina majka i baka iz Trpnja.

Čitajte i:

Dikan se pohvalio svojom prekrasnom kćeri: Skoro će 20, studira u inozemstvu i osvaja domaću scenu

Lana Radeljak i Maja Lena Lopatny - sestrične u centru pozornosti

Svi su bili na zagrebačkoj premijeri mjuzikla 'Pepeljuga'

Linker
27. travanj 2024 02:36