Profimedia
500 tisuća dolara za video

Procurila seks vrpca: Nema kraja nevoljama Mische Barton

Nakon što je krajem siječnja zbog svojih psihičkih problema dobrovoljno potražila psihijatrijsku pomoć, za Mischu Barton, zvijezdu tinejđerskog serijala The O.C., nevolje ne staju: od jučer internetom kruži njezina seks vrpca.

Snimka za koju se pretpostavlja da je snimljena u proteklih godinu dana, navodno prikazuje 31-godišnju glumicu i nepoznatog tamnokosog muškarca u njezinoj spavaćoj sobi. Podatke o sadržaju vrpce plasirao je Kevin Blatt, poznati holivudski 'diler' privatnim snimkama poznatih kojem je pak vrpcu ustupila nepoznata treća osoba.

Za razliku od čovjeka koji je 2014. hakirao privatne račune Jennifer Lawrence i još 30 drugih poznatih osoba te ih besplatno plasirala na internet, 'nepoznata treća osoba' ima drugačije planove. Naime, privatna snimka Mische Barton prodaje se onome tko ponudi najviše, a početna cijena simke iznosi 500 tisuća dolara.

"Ovo je zadnja stvar koja je trebala Mischi. Njezino se ime već dovoljno puta povlačilo po blatu i ne treba joj još i seks skandal", izjavio je izvor blizak glumici.

Linker
18. travanj 2024 19:10