Profimedia, INF
Nova tužba

Procurili šokantni detalji o braku glumaca: 'Postao bi nasilno čudovište'

Prošlo je već dvije godine otkako je glumica Amber Heard (32) optužila svog bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa (55) da ju je psihički i fizički zlostavljao u braku koji je trajao samo 15 mjeseci, a sada je u novoj tužbi iznijela šokantne detalje.

Prošlo je već dvije godine otkako je glumica Amber Heard (32) optužila svog bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa (55) da ju je psihički i fizički zlostavljao u braku koji je trajao samo 15 mjeseci, a sada je u novoj tužbi iznijela šokantne detalje.

Iako ga je Amber Heard 2016. optužila za nasilničko ponašanje, Depp je tada negirao optužbe i uspjeli su se nagoditi za razvod izvan suda za sedam milijuna dolara koje je Heard donirala u dobrotvorne svrhe.

Međutim, Depp je svoju bivšu suprugu tužio za klevetu na 15 milijuna dolara nakon što je u prosincu 2018. za Washington Post napisala svoje iskustvo kao žrtva obiteljskog nasilja. Iako Deppa nije spomenula, glumčevi odvjetnici nazvali su njezine optužbe prijevarom.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Amber Heard and Johnny Depp
Art of Elysium Heaven Gala, Los Angeles, America - 09 Jan 2016, Image: 270943530, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Čini se da se njihove razmirice ne stišavaju jer je Heard u novoj protutužbi odlučila iznijeti još detalja o Deppovom zlostavljanju. Izjavila je kako ju je često tukao kada bi se napio, trgao joj kosu i gušio je.

"Postao bi potpuno druga osoba, sumanuta i nasilna", rekla je glumica koja ga je prozvala 'čudovištem'. Tijekom putovanja avionom iz Bostona u Los Angeles u svibnju 2014., Depp ju je navodno gađao raznim predmetima jer je bio ljubomoran što je snimila romantičnu scenu s glumcem Jamesom Francom, a u njihovom domu u LA-u udarao je šakama u zidove, pljuskao ju je i vukao za kosu iz prostorije u prostoriju.

(5041695r)
Amber Heard and Johnny Depp
'Black Mass' film premiere, 72nd Venice Film Festival, Italy - 04 Sep 2015, Image: 257564472, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Iako mu je Heard rekla da ga želi ostaviti i da će pozvati policiju ako je još jednom takne, Depp ju je na to "gurnuo i unosio joj se u lice". U optužbi za klevetu, Depp je opovrgnuo da ju je zlostavljao i da je njezina igra samo glad za publicitetom i nastojanje da unaprijedi svoju karijeru.

Kao odgovor na Deppovu izjavu, glumičin odvjetnik poručio je da Heard nitko neće ušutkati, ma koliko se trudio. "Postupci gospodina Deppa dokazuju da on ne može prihvatiti istinu o svom neprestanom nasilničkom ponašanju. No, dok se on svim silama trudi uništiti prvenstveno sebe, mi ćemo iz ove neosnovane tužbe izaći kao pobjednici i okončati neprestano uznemiravanje moje klijentice od strane Deppa i njegovog tima."

Linker
26. travanj 2024 18:03