Taylor Swift
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pjevačicu snašlo niz nevolja do 30.

Progovorila o poremećaju u prehrani: 'Sjećam se naslova 'Trudna s 18?', nakon tog šoka sam prestala jesti'

Taylor Swift do kraja se oglila u Netflixovom dokumentarcu 'Miss Americana', progovorila je o drami s bivšim menadžerom, a dotaknula se i privatnih tema poput bolesti njezine majke te bitki koje vodi s prehranom.

'Miss Americana' dokumentarac je Netflixa koji već danima izaziva veliku pozornost stranih medija. Nakon što je prikazan na Sundanceu, svijet ne prestaje pričati o Taylor Swift (30), mladoj kantautorici čiji životni put dokumentarac prati. Sirov je to, kažu u opisu filma, i emocionalan uvid u jednu od najvećih glazbenih ikona našeg vremena tijekom tranzicijskog perioda njezinog života u kojem uči kako prihvatiti svoju ulogu - ne samo kao kantautorice nego i izvođačice te žene koja u potpunosti ima moć nad svojim glasom.

Oglasila se o puno tema, primjerice, prošlogodišnjoj drami s menadžerom Scooterom Braunom, ali i bolesti njezine majke te vlastitim emotivnim borbama. Taylor se dugo, između ostalog, borila i s problemima u prehrani. Kritike na koje je naišla na početku karijere totalno su je obeshrabrile i pogodile, a sve u nježnoj dobi od svega 18 godina.

'Kada bih vidjela vlastitu fotografiju na kojoj mi je trbuh bio izražen ili bi netko rekao da izgledam trudno, bio bi mi to motiv da se izgladnjujem, da prestanem jesti', rekla je Taylor. Na progovaranje o poremećaju u prehrani nagovorila ju je redateljica dokumentarca Lana Wilson.

'Moj odnos prema hrani isti je kao i sa svime ostalim u mom životu, ako me potapšaju po ramenu, onda je to dobro. Ako me kazne, onda je krivo. Sjećam se jednog naslova: 'Trudna s 18?', a sve zato što sam nosila nešto zbog čega moj trbuh nije izgledao ravno. Ubrzo sam počela dolaziti na snimanja i nositi manekenske veličine, svi su me podržavali i govorili kako je sjajno to što mogu nositi primjerke s modne piste bez ikakvih izmjena. Bilo je to odobravanje, barem sam ja to tako shvatila', ispričala je Taylor kojoj je trebalo dugo vremena da pobijedi poremećaj u prehrani i konačno se počne osjećati dobro u svojoj koži.

PARK CITY, UTAH - JANUARY 23: Taylor Swift attends the 2020 Sundance Film Festival -
Getty Images
Taylor Swift

Linker
17. travanj 2024 21:08