Getty Images
DADILJA SE VRAĆA

Prva fotografija Emily Blunt kao Mary Poppins

Britanska glumica Emily Blunt dobila je priliku utjeloviti najpoznatiju i omiljenu dadilju Mary Poppins u novom nastavku Disneyjevog klasika, a sada je napokon i otkrivena prva fotografija sa snimanja "Mary Poppins Returns".

Ako ste imalo sumnjali u odabir Blunt za ulogu, prva fotografija sa seta će vas neupitno razuvjeriti, osobito kada se prisjetite kako je glumica Julie Andrews, nagrađena Oscarom za tu ulogu, izgledala 1964. godine kada je utjelovila Mary Poppins.

Disney
Emily Blunt kao Mary Poppins

MARY POPPINS, David Tomlinson, Karen Dotrice, Matthew Garber, Julie Andrews, 1964.
Courtesy Everett Collection
Iz filma "Mary Poppins"

Nastavak će slijediti originalnu filmsku priču dvadeset godina kasnije. Mary Poppins se vraća u London kako bi pomogla, sada već odraslima, Jane i Michaelu Banksu pronaći sreću u životu nakon strašne tragedije. Novi film ima blagoslov Julie Andrews koja je oduševljena odabirom Blunt za tu ulogu, iako su brojni obožavatelji razočarani što na tom mjestu nije ponovno ona. Britanskoj glumici Emily Blunt će se u filmu pridružiti brojna poznata glumačka imena kao što su Meryl Streep, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw i Colin Firth, a vraća se i Dick Van Dyke koji je u originalu igrao Berta.

Profimedia, FameFlynet UK
Na snimanju novog nastavka "Mary Poppins Returns"

Blunt je otkrila i da će se novi film više temeljiti na knjigama P.L. Traversa te da će u nastavku "Mary biti mrvicu zločestija", a u kina stiže na Božić 2018. godine.

Linker
18. travanj 2024 16:33