Getty Images
IZBOR ZA PJESMU EUROVIZIJE

Prva zvijezda Eurosonga: Kraljica popa otpjevat će dvije pjesme u finalu i zaraditi 10 milijuna kuna

Potvrđena su šuškanja: u finalu Eurosonga ove godine nastupit će američka pjevačica i za svoj performans dobit će oko 10 milijuna kuna.

Već nekoliko mjeseci se priča da će pjevačica Madonna nastupila u finalu Eurosonga u Izraelu. Eurosong.hr donosi da je grupacija Live Nation potvrdila kako je postignut dogovor između izraelske televizije KAN i njezinog menadžmenta, a želju za nastupom izrazila je sama pjevačica. 60-godišnja kraljica popa izvest će dvije pjesme i za to dobiti oko 10 milijuna kuna.

– Vjerujem kako će njezino sudjelovanje na ovom događanju donijeti veliki uspjeh Eurosongu i brendiranju Izraela u svijetu – izjavio je izraelsko-kanadski milijarder Sylvan Adams koji financira njezin nastup u Tel Avivu.

Prema informacijama grupacije Live Nation, koja inače organizira Madonnine koncerte, pjevačica će doći u Tel Aviv četiri dana prije finala, zajedno s ekipom od čak 60-tak članova. U finalu bi višemilijunsku publiku pred malim ekranima trebale zabavljati još dvije zvijezde, ali njihova imena nisu poznata.

Hrvatsku će ove godine na izboru za pjesmu Eurovizije, čije će se finale održati 18. svibnja, predstavljati Roko Blažević s pjesmom "The Dream", a na pozornici će mu se pridružiti i plesač Endi Schrötter.

Linker
23. travanj 2024 23:27