©stephenbutler / MEGA / Mega Agency / Profimedia
U gradskoj žiži

Prvi dani s prinovom: Iscrpljena glumica ne posustaje, dok nema supruga pomaže joj majka

Keiru Knightley i njezinog supruga Jamesa Rightona paparazzi su prije mjesec dana uhvatili u šetnji s kolicima, što je bio dovoljan dokaz da je poznata glumica, inače zvijezda "Pirata s Kariba", rodila svoje drugo dijete. Sada svaki slobodni trenutak iskorištava za šetnju s novorođenom kćerkicom, a u pomoć joj uskače njezina majka.

Nakon što je rodila drugo dijete, kćerkicu Delilah, glumica Keira Knightley (34) svaki slobodni trenutak koristi kako bi je izvela van u šetnju. Kćeri i unuci i ovoga se puta pridružila Keirina majka Sharman Macdonald koja joj pomaže u prvim mjesecima nakon poroda te je s njima išla i na ručak u trendi londonski restoran "Towpath".

EXCLUSIVE: Keira Knightley and mother Sharman Macdonald walk along the Regents Canal London with baby Delilah strapped to Keira on a babybjorn carrier. They had eaten at trendy Hoxton canal side cafe the
©stephenbutler / MEGA / Mega Agency / Profimedia

U šetnji Londonom, Keira je po prvi put novorođenu kćer nosila u nosiljci koja se veže oko tijela te ju je "zaštitila" dugim sivim kaputom kako bi malenoj bilo toplo. Uz kaput nosila je i široku, trudničku haljinu na kockice, žute sokne te cipele s vezicama koje su veliki hit ove jeseni.

EXCLUSIVE: Keira Knightley and mother Sharman Macdonald walk along the Regents Canal London with baby Delilah strapped to Keira on a babybjorn carrier. They had eaten at trendy Hoxton canal side cafe the
©stephenbutler / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Glumica i njezin suprug, 35-godišnji glazbenik James Righton prije četiri godine dobili su kćer Edie, a a vijest da čekaju i drugo dijete potvrdili su početkom svibnja na koktel zabavi kuće Chanel u Parizu, na kojoj se Keira pojavila u haljini koja joj je otkrivala trbuščić. Nekoliko mjeseci prije poroda Keiru su nekoliko puta uhvatili paparazzi kako šopingira u Londonu s trbuhom do zuba, da bi je ubrzo ponovno uhvatili sa suprug, kolicima i bez trudničkog trbuščića.

*PREMIUM-EXCLUSIVE*  London, UNITED KINGDOM  - *MUST CALL FOR PRICING*

Proud parents British Actress Keira Knightley and her husband James Righton pictured out with their newborn second child in London.

The Second time parents were pictured enjoying a stroll with the new addition to the family as they were seen enjoying the London sunshine while out and about!

Pics taken:  13/09/2019

BACKGRID UK 15 SEPTEMBER 2019, Image: 470955326, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je to bio dovoljan dokaz da je glumica rodila, par je sretnu vijest potvrdio tek tjedan dana kasnije. Prvi porođaj, otkrila je u jednom intervjuu, bio je za nju vrlo teško iskustvo koje je podijelila s javnošću na vrlo živopisan način. "Izašla si s otvorenim očima. S rukama u zraku. Vrišteći. Stavili su te na mene, punu krvi, s glavom neobičnog oblika. Pulsirala si, hvatala zrak, vrištala. Sjećam se povraćanja, krvi, šavova. Sjećam se bojišta. Tvoje borbe i pulsiranja života. Preživljavanja. Jesam li ja slabiji spol? Jesi li ti?", poručila je glumica kćeri, ali i svim majkama, kako bi ukazala na apsurdnost prikazivanja postporođajne idile u slučaju britanske vojvotkinje Kate Middleton.

"Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, u štiklama i sa šminkom na licu. S licem koje svijet želi vidjeti. Sakrij. Sakrij našu bol, naša tijela koja se raspolavljaju, naše dojke koje cure, naše podivljale hormone. Izgledaj predivno, izgledaj šik, ne pokazuj svoju bitku, Kate!".

Linker
19. travanj 2024 18:17