Danijel Subašić i trudna Antonia Bozza u šetnji Zagrebom
 Marko Lukunić / PIXSELL
stigla prinova!

Prvo dijete stiglo u podne: Danijel Subašić postao otac!

Nogometni vratar koji se od naše reprezentacije oprostio nakon prvenstva u Rusiji postao je po prvi puta otac! Supruga Antonia Bozza (34) na svijet je donijela zdravog dječaka.

Danijel Subašić (34) ima razloga za slavlje, u ponedjeljak u podne je njegova supruga rodila njihovog prvog sina. Bivši vratar naše reprezentacije nije bio na porodu, no došao je posjetiti suprugu i sinčića nekoliko sati nakon poroda. Kako doznajemo, sve je prošlo super i maleni je dobro.

Inače, posljednjih mjesec dana trudnoću je Antonia čuvala u Petrovoj bolnici gdje je i rodila sina čije ime još nisu otkrili. Da očekuju bebu, saznalo se u veljači ove godine. Zadranin je svoju dugogodišnju ljubav skrivao od javnosti, a slatka tajna o trudnoći otkrivena je nakon njihovog povratka iz Monte Carla.

"Cijela je obitelj uzbuđena zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam je svima najvažnije da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš", otkrio nam je tada Danijelov brat Milan koji se veselio što će postati stric, a sada je sreća u obitelji, vjerujemo, još veća!

18.02.2019., Zagreb - Danijel Subasic i trudna Antonia Bozza zagrljeni prosetali gradom. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunić / PIXSELL
Danijel Subašić i trudna Antonia Bozza u šetnji Zagrebom

Linker
18. travanj 2024 13:01