Hrvoje Rupčić u društvu nove djevojke Ivane
 Livio Andrijić / CROPIX
svatko svojim putem

Kraj još jedne poduže veze Hrvoja Rupčića: Ostao je gorak okus

Hrvoje Rupčić nakon izazova s Vlajima i izdavanja knjige 'Himalajski dnevnik' koju je objavio nakon putovanja života u listopadu prošle godine, okrenuo je i novu stranicu u svom ljubavnom životu.

Nakon osvajanja impresivnih vrhova planina od himalajskog vrha Mera Peaka i do priprema na Biokovu, Dinari, Velebitu, Triglavu i mnogim drugim planinama, Hrvoje Rupčić nije se uspio izboriti za uspjeh svoje četverogodišnje ljubavne veze s Ivanom Rašperger.

'Točno je, nismo više zajedno. Prekinuli smo nakon zajedničkog putovanja u Iran u ožujku. Svaki prekid ostavlja gorak okus, ali mi smo ostali u normalnim odnosima, u kontaktu smo i kad se vidimo popit ćemo kavu', rekla je Ivana Rašperger za portal Gloria.hr.

Zagreb, 180615.
Kazaliste Komedija, Kaptol 9.
U kazalistu Komedija odrzan je party povodom premijerno izvedenog mjuzikla Mamma Mia.
Na fotografiji: Hrvoje Rupcic u drustvu nove djevojke Ivane.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić / CROPIX
Hrvoje Rupčić u društvu nove djevojke Ivane

Zagrebački glazbenik Hrvoje Rupčić (48) i stjuardesa Ivana Rašperger (30) zajedno su napravili mnogo milja. Proputovali su Tursku, Grčku, Armeniju, Gruziju, Italiju, Tajland i Iran, a otvorena cesta i motor im je bila drugi dom.

Zagreb, 150413.
Hrvoje Rupcic, glazbenik, clan banda Cubismo te momak glumice Zrinke Cvitesic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Hrvoje Rupčić, glazbenik, član banda Cubismo

Putevi su im se razišli, kažu prijatelji, jer su im se prioriteti počeli drastično mijenjati. Ivana je htjela smanjiti brzinu, dok njega i dalje vodi strast prema avanturama. Vođa grupe Cubismo ovisan je o 'divljim' putovanja i prirodu, dok Ivana najviše sati provodi 'u zraku'.

Hrvoje trenutačno priprema turneju knjige 'Himalajski dnevnik' i po susjednoj Bosni i Hercegovini. Prije veze s Ivanom u bio je u fatalnoj ljubavnoj vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić zbog koje je ostavio suprugu Kristinu Tinu Kresnik.

Linker
24. travanj 2024 09:15