Davor Matota
EKSKLUZIVNO

Pukla velika ljubav s HTV-a

Premda su još ljetos uživali zajedno na godišnjem odmoru u Puli, nedugo nakon povratka shvatili su da dalje ipak ne mogu zajedno te su odlučili krenuti svatko svojim putem.

Iako su još početkom ljeta planirali zajednički život, ljubavni par s HTV-a, urednik i voditelj emisije Otvoreno, Damir Smrtić, te novinarka i urednica Vijesti iz kulture, Maja Njirjak, prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

Potvrdila nam je to i Maja u kratkom razgovoru ne želeći iznositi detalje. ‘Nemam komentara. Na putu sam za Beč gdje idem na otvorenje izložbe’, kratko nam je rekla dok je Smrtić putem društvenih mreža dao naslutiti da je ljubavi kraj.

Među njima je ‘kliknulo’ početkom 2016. godine, a ljubavnu vezu započeli su u Rovinju tijekom Weekend Media Festivala. Maja nam je tada ispričala kako ju je Damir pokušao osvojiti još prije deset godina, a on je u šali rekao kako ju je čekao cijelo jedno desetljeće. Naime, upoznali su se prije više od deset godina dok je Maja radila Dobro jutro Hrvatska i Boje turizma, a on u Dopisništvu Čakovec i Varaždin. Damir ju je još tada pokušao osvijiti, ali bezuspješno. U međuvremenu je on postao dopisnik iz Ljubljane, a Maja se udala i rodila pa se nekoliko godina nisu vidjeli. Desetljeće kasnije spojio ih je studio koji su zajedno dijelili na HTV-u, a ubrzo je među njima i zaiskrilo.

Zagreb, 291016.
Maja Njirjak i Damir Smrtic, urednik i novinarka na HRT-u koji su u ljubavnoj vezi, fotografirani u parku Zrinjevac.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media

Maja je ljetos pratila Filmski festival u Puli gdje joj se na nekoliko dana pridružio i Damir pa uživali i u danima rezerviranima samo za njih. Ipak, s krajem ljeta odlučili su se razdvojiti i ostati samo prijatelji i kolege koji se svakodnevno susreću na hodnicima HTV-a.

Linker
18. travanj 2024 15:24