Rafael Dropulić Rafo
 PR / Laudato TV
Novi projekt

Rafo već ima iskustva u realityju, sada ima novi show na katoličkoj televiziji: 'Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja'

Rafael Dropulić Rafo u novom showu Laudato TV-a vodit će svojevrstan reality show u kojem će se snimati njegovo dovođenje u formu.

'Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja', stoji u najavi novog showa na Laudato TV-u. Stiže nam, naime, emisija 'Fit katolik' koja ima za cilj približiti važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Urednici emisije bit će kineziolog Josip Vučko i kondicijski trener Domagoj Penava.

Emisija 'Fit katolik' donijet će praktički i edukativni dio u kojem će se s vrhunskim stručnjacima razgovarati o temama zdravlja, pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i duhovnog zdravlja. Važne su to informacije, navode iz Laudata, koje će biti motivacija ljudima za promjenu stila i načina života čime se može uvelike utjecati na prevenciju neželjenih zdravstvenih stanja.

Zanimljivo je da će se unutar emisije prikazivati i mini reality 'Fit s Rafom', kratka je to rubrika unutar emisije koja prati dovođenje u kondiciju Rafaela Dropulića, voditelja emisije 'Blagoslovljen tek', poznatog i kao pobjednika dvaju reality showova.

Dinamična emisija trajat će 30 minuta, a prikazivat će se od 22. veljače, u subotu, u 15:30 na Laudato TV-u.

PR / Laudato TV
Rafael Dropulić Rafo

Linker
24. travanj 2024 14:55