Instagram
u bikiniju

Rajsko tijelo na rajskoj plaži: Na njezinom tijelu porođaj nije ostavio traga

Fatalna Ruskinja još jednom je opravdala status jedne od najljepših žena svijeta.

175 centimetara visoka Irina Shayk (32) skinula se u bikini i na rajskim plažama pokazala svoje rajsko tijelo. Iako je u lipnju prošle godine rodila svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj je s partnerom, glumcem Bradleyem Cooperom nazvala Lea De Seina, na njezinom tijelu porođaj nije ostavio traga.

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Anđelica Victoria's Secreta nedavno je otkrila kako tijelo drži u odličnoj formi.

'Mrzim tradicionalne kardio treninge, poput trčanja pa sam spas pronašla u jiu-jitsu treninzima, što je japanska metoda samoobrane, a odlična je za spaljivanje kalorija. Taj trening odrađujem četiri puta tjedno, kada sam doma, a kad putujem, uglavnom treniram u hotelskoj sobi. Dosta treniram boks i svaki put iscrpim tijelo do maksimuma. Najčešće radim vježbe za stražnjicu i ruke, a trčanje je za mene prava noćna mora’, rekla je svojedobno Irina.

No kada nije u ulozi zavodnice, i supermodel je poput svake druge žene i majke, a to dokazuju i brojne paparazzo fotografije. S obitelji najviše uživa u opuštenim trenucima kada je njihova mezimica u centru pažnje.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Irina Shayk and Bradley Cooper take their daughter to the Hudson river park. The family look happy as they enjoy their Summer day, with Bradley even taking a nap in the shade.

Pictured: Irina Shayk, Bradley Cooper, Lea De Seine Shayk Cooper



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 374268084, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
25. travanj 2024 03:18