Ranko Ostojić
 Jakov Prkić / Hanza Media
Bivši ministar zaputio se u HNK

Ranko Ostojić u romantičnom izlasku na Valentinovo! Dan zaljubljenih slavio uz suprugu Anu u Splitu

Ranko Ostojić sa svojom suprugom Anom na Valentinovo je odlučio posjetiti premijeru predstave 'Bambina', a istu je gledao i Andro Krstulović Opara.

Krešimir Dolenčić privukao je na premijeru njegove predstave 'Bambina' niz uglednika iz splitskog javnog života. Tamošnji HNK postao je 14. veljače pozornica kazališnoj priči, sve uz nezaboravne hitove Nene Belana i legendarnih 'Đavola'.

'Bambinu' i Dolenčića podržao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, koji je u kazalište stigao u društvu svoje supruge Danijele i njihovog malodobnog sina. Možda i najbolje odjeveni gradonačelnik nekog većeg hrvatskog grada, Opara je i u ovom izlasku briljirao. Pomaže li mu u kombinacijama modno nepogrešiva supruga, ne znamo, no ne može se poreći - uvijek su na visini zadatka.

Jakov Prkić / Hanza Media
Premijera Bambina - Andro Krstulović Opara sa suprugom

Valentinovo je tako prvi par Splita iskoristio za obiteljsko druženje s njihovim dječakom, a u izlazak sa svojom suprugom zaputio se i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Sa suprugom Anom, inače profesoricom matematike, pogledao je predstavu koja će po svemu sudeći postati pravi hit. Inače, Ostojić je u braku dugi niz godina, a tijekom skladnih godina dobio je sa suprugom i dva sina.

Linker
03. travanj 2024 21:22