Instagram@badrich
To je njena boja

Rapsodija u crvenom Nine Badrić: 'More, sunce, crveni koralji i vikend može početi'

Pjevačica još uvijek uživa na moru, a omiljenoj nijansi boje odjeće uspješno je pridodala i komad nakita koji joj odlično pristaje.

Ako je suditi prema onome što vidimo, naša pjevačica Nina Badrić slobodno može zauvijek nositi samo crvenu boju. Nina voli crvenu, a crvena boja itekako voli nju.

"More, sunce, crveni koralji i vikend može početi", napisala je diva i ne možemo se više složiti s njom. Pjevačica pokazuje da stvarno zna uživati i iskoristiti more do maksimuma, ovog puta nasmijana i sretna na jedrilici, pozirala je u sumrak.

Opet je zablistala u jarkocrvenom kupaćem kostimu, jednodijelni kroj koji laska njenoj ženstvenoj figuri upotpunila je i elegantnim ogrtačem na kojem prevladava jednaka nijansa crvene.

Ovog puta morski look upotpunila je i ogrlicom od crvenih koralja. Postoji li nešto što više govori - more? Ne mnogo toga.

Izvrsna nijansa crvene

Nini uistinu, pogotovo kada na sebe stavi neki crveni komad, ne trebaju nikakve aplikacije za uljepšavanje. A pjevačica kao da je toga svjesna te je ovog ljeta često zablistala upravo u crvenim kreacijama. Bilo da je riječ o haljinama, kupaćim kostimima, ogrtačima, tunikama.

Nina ovo ljeto uživa na moru, ne skriva da obožava otok Hvar i Jelsu koje su joj baza i tamo je provela veći dio vremena. Nakratko se zaputila do Korčule, gdje je u Vela Luci prisustvovala koncertu za Olivera. Također, družila se s kolegicom Lepom Brenom, kada su zajedno plovile na Breninoj jahti oko Visa.

Badrić, kao i svi njezini kolege, zbog pandemije koronavirusa ima prisilan produljeni odmor, zbog čega je pjevačica i javno istupila, u svom apelu Nacionalnom stožeru zamolila je da se glazbenicima i drugim umjetnicima što prije omogući rad.

Pročitajte i:

Baš kao u Baywatchu! Nina zabljesnula na plaži i poručila: 'Baš me briga, komarcima se sviđam'

Nina Badrić i Lepa Brena šalju pozdrave s Visa u badićima: 'Kad ti život da limun, napravi limunadu'

Žene mu 'čuvaju leđa': Ministar Beroš s Hvara sa suprugom i Ninom Badrić poslao snažnu poruku

OPG Badrić': Naša pjevačica pokazala kako se izdići iznad zlih komentara i usput se dobro našaliti

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Linker
16. travanj 2024 06:51