Instagram
svatko za svoju stranu

Rat u domu Elle i Charlesa: 'Možda se rastavimo zbog nepremostivih razlika'

Kod Elle Dvornik i Charlesa Pearcea danas je prva crta bojišnice. Britanac Chales navija za Engleze pjevajući 'It's coming home', a Ella bira ipak neku drugu navijačku i navija za Hrvatsku.

Posebno zabavno bit će večeras u zagrebačkom domu 27-godišnje Elle Dvornik i 13 godina starijeg Britanca Charlesa Pearcea. Njihova ljubav, slobodno se može reći, večeras će biti 'na kockicama', jer se Elli ostvarila najveća želja ovog Svjetskog nogometnog prvenstva, a to je da igraju Engleska i Hrvatska zajedno, no ne krije kako je navijanje u suprotnim dresovima unijelo nemir u njihov dom.

'Naravno pobijedit ćemo i bit će mi zanimljivo doma, možda se rastavimo zbog nepremostivih razlika', rekla nam je Ella koja će utakmicu gledati u kućnoj atmosferi uz prijatelje. Mnogi su poželjeli gledati prijenos uživo iz njihovog doma, a Ella se dosjetila da bi tako nemalo i zaradila jer bi u tom slučaju sigurno naplaćivala reklame tijekom prijenosa.

'Bili smo vani tijekom jedne od utakmica Hrvatske s Balie Dee, ali to veselje imalo je visoku cijenu jer smo u potpunosti poremetili njezin ritam spavanja. Budila nas je noćima, pa ćemo sada ipak gledati od doma, a doći će nam prijatelji s njihovim mališanima,' otkrila nam je Ella koja je sretna što su nam zbog utakmica živnuli trgovi.

'Što god bilo, Englezi će imati svoje penzije', šalila se Ella, a hrabri Charles Pearce objavio je navijački status ispod rasprava o presudnoj utakmici za obje zemlje. 'Three lions!!! Its coming home, it's coming home... Footballs coming home... slowly.'

Svoju je momčad odabrala i Balie Dee. Mama Ella objavila je neodoljivu fotografiju svoje mezimice gdje uživa u šetnji gradom u hrvatskom dresu i napisala: 'Koja pjesma ide uz ovu fotku? Mate Mišo? Vuco?'... Može sve.

Linker
25. travanj 2024 13:18