Profimedia, AKM-GSI
Okršaj

Razočarani glazbenik: 'Djetetu možeš dati sve na svijetu i još je u stanju okrenuti se protiv tebe'

'Srce mi puca', rekao je nesretni slavni otac nakon razočaranja koje je doživio s 21-godišnjim sinom.

'Srce mi puca', rekao je nesretni slavni otac nakon razočaranja koje je doživio s 21-godišnjim sinom.

Glazbena zvijezda, bubnjar Tommy Lee, poznat i kao bivši suprug kanadsko-američke glumice, producentice i modela Pamele Anderson, imao je fizički obračun sa svojim 21-godišnjim sinom Brandonom Thomasom Leejem. Tommy Lee je bio krvav kad je na njegovo imanje u Calabasasu stigla hitna pomoć koja ga je u 11.35 u noći odvezla u bolnicu.

U tijeku je policijska obrada te se istražuje što se dogodilo te večeri. Brandon je zadržan u policiji nakon što je Tommy Lee rekao da njegov sin ima pristup vatrenom oružju.

Vijest je procurila nakon što je 55-godišnji glazbenik objavio fotografiju razbijene usnice na društvenim mrežama. Pokraj fotografije je napisao: 'Srce mi je slomljeno. Djetetu možete dati sve što poželi na ovome svijetu i još se uvijek može okrenuti protiv tebe. Dobar posao, Brandon! Najbolji sin!', napisao je Tommy Lee.

Kako piše TMZ nakon saznanja iz svojih izvora, Tommy Lee je bio pijan, a Brandon je oca udario u samoobrani, no to policija još nije potvrdila.

Te kobne noći Brandon je na Instagramu napisao: 'Što sam stariji, počinjem uviđati da postoji jako malo ljudi kojima možemo vjerovati, to je moja super depresivna misao za večeras. Samo misao koju dijelim'.

Osim Brandona, Tommy Lee iz braka s Pamelom Anderson ima i 20-godišnjeg sina Dylana Jaggera Leeja.

Calabasas, CA  - *EXCLUSIVE* Pamela Anderson and Tommy Lee's son Brandon spent bonus mom time with Tommy's hot new GF Brittnay Furlon as the trio enjoyed lunch at Tosconova in Calabasas. The Rocker showed his son how to break the law by blatantly smoking a cigarette in a public place, which is banned in Calabasas paradise.

Pictured: Tommy Lee, Brandon Lee

BACKGRID USA 16 JANUARY 2018, Image: 360431506, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
27. travanj 2024 03:57