Victoria Beckham Instagram
Iskeširali gotovo milijun kuna

Razuzdana zabava do jutra: David i Victoria na rođendanskoj proslavi najstarijeg sina hvatali se 'ispod pojasa'

Brooklyn Beckham, koji iza sebe ima već poduži popis bivših ljubavi, konačno je postao punoljetan. Mama i tata priredili su mu veliki party na kojem su se ludo zabavljali, a palo je i pipkanje ispod pojasa.

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama (44) i dizajnerice Victorije Beckham (45), Brooklyn, proslavio je 21. rođendan i to ne na bilo kakav način. Naime, tata i mama su mu priredili nezaboravan party za koji su iskeširali 860 tisuća kuna.

Zabava se održala u obiteljskoj vili u Cotswoldsu, pokrajini u središtu Velike Britanije, a najviše novca otišlo je na nastup repera Stormzyja i mnoge detalje poput personaliziranih čaša s Brooklynovim monogramom.

No, najviše pažnje ponovno su 'ukrali' David i Victoria koji su partijali do jutra i nisu se obazirali na poglede gostiju čak ni kada je David svoju suprugu primio za stražnjicu.

"Plesanje do šest ujutro. Puno pusa i sretan 21. rođendan Brooklyn. Jako te volim!", napisala je Victoria na svom Instagramu ispod tri fotografije na kojima uživa sa suprugom.

Na zabavi je bila i nova Brooklynova djevojka Nicola Peltz (25) te njegova dva mlađa brata, Romeo i Cruz.

Sve djevojke zavodnika Beckhama: Nakon turbulentnih veza i vezica, slomljeno srce liječi s glumicom koja je ista njegova majka

Brooklyn posljednjih godina sakupio je pozamašan broj bivših djevojaka, među kojima su ili manekenke ili glumice. Prvo je dejtao glumicu Chloë Grace Moretz s kojom je prekidao i mirio se nekoliko puta u četiri godine, a posljednja veza je ona s glumicom Phoebe Torrance za koju su mnogi govorili da je ista njegova majka Victoria.

Linker
21. travanj 2024 09:12