Instagram/Drew Barrymore
Zimska idila

Razveli se prije godinu dana, a danas zajedno uživaju na zimovanju

Bivši glumački par svojim je kćerima odlučio priuštiti najljepše blagdane - bez obzira na to što više ne žive pod istim krovom, zajedno su otišli na putovanje u zimski resort u Idahu.

Američka glumica Drew Barrymore (42) u toliko je dobrim odnosima s bivšim suprugom Willom Kopelmanom (39) da su se zajedno uputili na zimovanje. S njima su, naravno, kćeri Olive (5) i Frankie (3) koje su dobili u četverogodišnjem braku. Zimska idila bivšeg bračnog para u Idahu sastoji se od cjelodnevnog skijanja i klizanja s djevojčicama, a dok se one zabavljaju, roditelji stignu ukrasti i koji trenutak za sebe. Pa su tako, dok su klinke umorne od otvaranja božićnih poklona spavale, bivši supružnici uživali u pivu i američkoj deliciji - corn dogu.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

"Nažalost naša se obitelj rastavlja pravno gledajući, iako ne mislimo da će nam to oduzeti osjećaj obitelji. Nakon razvoda braka osjećaš se kao izgubljen slučaj, ali s vremenom počinješ pronalazi nadu u tome da život ide dalje. Naša djeca su naš svemir, i veselimo se ostatku života u kojem će nam one biti prioritet" stajalo je u zajedničkoj izjavi glumačkog para u travnju 2016. godine. Kako su i obećali, ostali su prijatelji, a svojim djevojčicama priuštili su blagdane iz snova.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Linker
19. travanj 2024 03:39