X17online.com
STARE NAVIKE

Razveli su se, a zajedno kupuju božićno drvce

Čini se da će blagdane provesti zajedno, iako su se nakon 10 godina braka rastali. Bivši glumački par nedavno je proveo Dan zahvalnosti zajedno, a sada su viđeni kako sa svoje troje djece kupuju božićno drvce – i to ne jedno.

Ben Affleck (45) i Jennifer Garner (45) finalizirali su razvod u travnju ove godine nakon što su se prije dvije godine odlučili razvesti. Ipak, baš kao što su i najavili, ostali su u prijateljskim odnosima unatoč svemu pa mu je njegova bivša supruga bila velika podrška kada je ponovno krenuo na rehabilitaciju od ovisnosti o alkoholu, a čak je i njegovu novu djevojku Lindsay Shookus dobro prihvatila. Slavni glumac unatoč tome svoju bivšu suprugu i njihovo troje djece uvijek posjećuje sam, a sve češće ih se može vidjeti zajedno. Ovog puta obitelj se okupila kako bi odabrali božićno drvce, a na kraju su se kući vraćali s punim rukama: Violet (12), Samuel (5) i Seraphina (8) su odabrali svoja malena drvca, dok su se njihovi roditelji pobrinuli za ono najveće, koje će krasiti njihov dom.

x17
Jennifer Garner i Samuel

x17
Ben Affleck s djecom - Violetom, Seraphinom i Samuelom

x17
Violet i Seraphina

Iako 45-godišnji glumac više ne živi s njima u njihovom losanđeleškom domu, blagdane će sigurno provesti zajedno sudeći po količini vremena koju izdvaja za svoju djecu i bivšu suprugu. Trenutačno je u potrazi za kućom u Los Angelesu kako bi im bio čim bliže, a nedavno je iznajmio i stan u New Yorku u kojem živi sa svojom djevojkom.

x17

x17
Ben Affleck i Jennifer Garner

Linker
20. travanj 2024 17:51