/ Araujo/X17online.com
Sve je priznao

Razvodi se Petra Ecclestone, otkriveni mračni detalji što joj je sve suprug radio

Naizgled idiličan brak bogate nasljednice Formule 1, Petre Ecclestone i njezinog supruga, poduzetnika Jamesa Stunta skrivao je mračne tajne koje su završile na sudu koji će pak odlučiti o njihovoj sudbini

Naizgled idiličan brak bogate nasljednice Formule 1, Petre Ecclestone i njezinog supruga, poduzetnika Jamesa Stunta skrivao je mračne tajne koje su završile na sudu koji će pak odlučiti o njihovoj sudbini

Nakon šest godina braka razvode se Petra Ecclestone i James Stunt. Svjetski mediji ne prestaju pisati o mračnim tajnama njihova odnosa kao i zastrašujućim detaljima iz sudnice gdje je prozvan za sramotno ponašanje. Na jučerašnjem saslušanju doznalo se da je Stunt duže vrijeme zlostavljao 28-godišnju suprugu, drogirao se te se u nekoliko navrata i predozirao. Na sudu je priznao da je bio nasilan prema njoj i iskazao žaljenje.

Svoj karakter bogati poduzetnik pokazao je i u sudnici. Britanski mediji raspisali su se da je rukom simulirao pištolj, a pokušao je fizički nasrnuti na svog tasta Bernieja kojega je prethodno izvrijeđao, no sudac je spriječio daljnji obračun.

Petra želi da se njezin 35-godišnji suprug iseli iz vile u Chelseaju u kojoj ona želi ostati s njihovo troje djece. Preko svojih odvjetnika poručuje da Stunt svoje potrebe stavlja ispred potreba djece te da ne želi trpjeti njegovo zlostavljanje.

10-03-11 Beverly Hills, CA

Socialite Petra Ecclestone and her husband James Stunt out with Brandon Davis in Beverly Hills, CA...

Non-Exclusive Pix by Flynet ©2011
818-307-4813  Nicolas
/ Nightcrawler/Flynetpictures.com

Kako se njihova imovina procjenjuje na oko 5,5 milijardi funti, nema sumnje kako će ovo biti vrlo turbulentan razvod koji britanski mediji već prozivaju jednim od najvećih celebrity razvoda za kojeg su oboje angažirali neke od najboljih odvjetnika u Velikoj Britaniji.

Par se vjenčao u talijanskom dvorcu, a cijela ceremonija koštala ih je 12 milijuna britanskih funti, što je za poduzetnika koji vodi kompaniju za prodaju zlatnih poluga i bogatu nasljednicu – prava sitnica.

Linker
30. travanj 2024 22:35