Facebook/Ella Dvornik
probila led

Reakcija Ellinog supruga na to što je zaboravila tekst je sve! Charles je navijao iz publike, a oglasio se i mentor

Slatka pogreška u nastupu Elle Dvornik osvojila je gledatelje i žiri, a reakcije njezinih najbližih neodoljive.

U prvoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' pobijedili su Borko Perić i Jelena Radan koji su osvojili žiri pjesmom 'All of me' poznatog pjevača Johna Legenda, a za izvedbu osvojili su 33 boda.

Ella Dvornik i mentor Goran Bošković osvojili su 28 bodova iako im se usred pjesme dogodila malena neplanirana pauza. Ella je zaboravila riječi pjesme 'Feel it still' ali publika joj to nije uzela za grešku.

'Događa se, ali super si se vratila i to mi je bilo odlično. Genetika je genetika, ne možeš ti protiv toga', komentirala je Remi, dok je Ella dobacila. Meni je tata kad sam došla doma s dvojkom iz škole uvijek rekao 'Prošla si!'.

Najsmješniju reakciju imao je njezin suprug Charles Pearce koji je svoju suprugu pratio iz publike, a njezin mentor se isto oglasio na društvenim mrežama.

screen shot

'Ljudi moji, kraaljica! Molim pljesak za Elluu!!! Ja kao mentor mogu samo reći da sam ponosan kako je Ella večeras osvojila vaša srca! Uživajte gledajući nas opet i opet na You Tube kako pucamo od smijeha u pol pjesme. Bejbe I just care for you!'

'Moj mentor, frontmen grupe Fluentes je toliko divan čovjek, i divan mentor... Boljeg nisam mogla dobiti', zaključila je Ella.

screen shot

screenshot/HRT

Linker
17. travanj 2024 20:12