Glumica i producentica Reese Witherspoon
 Getty Images for The Critics' Ch
I ona je na crnoj listi

Reese Witherspoon o zlostavljanju: Od traume sam pobjegla u posao

Jedna od glavnih glumica nagrađivane HBO-ove serije "Male laži", otvoreno je progovorila o iskustvu napuštanja partnera koji ju je zlostavljao i omalovažavao

Na pitanje koja je najteža odluka koju su morali u životu donijeti da bi promijenili svoju sudbinu, glumica Reese Witherspoon je otvoreno ispričala vlastito iskustvo o tome kako je izašla iz odnosa u kojemu je bila psihički i emotivno zlostavljana.

'Ono što je definitivno zapečatilo moju sudbinu je vjerojatno prekid odnosa gdje sam bila zlostavljana', bez suzdržavanja je rekla u intervjuu za magazin O Oprah Winfrey.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Reese Witherspoon teams black turtleneck with eye-popping scarlet skirt as she run errands with her coffee mug in Brentwood
<P>
Pictured: Reese Witherspoon
<B>Ref: SPL1655498  060218  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

'Znala sam da će biti vrlo teško otići, ali jednostavno nisam mogla dalje', dodala je glumica koja od toga trenutka više nije bila ista osoba jer se zauzela za sebe.

'Promijenila sam se iz temelja, a presudila je činjenica da sam se ustala i otišla iako sam bila mlada', istaknula je.

Znala je da ostanak znači potpuni krah samopoštovanja, a svi koji su je tada poznavali ne mogu vjerovati koliko ju je ta trauma promijenila.

'Tada nisam imala samopoštovanja. Sada sam drugačija osoba i to je dio razloga zašto mogu ustati i reći: 'Da, postala sam ambiciozna, jer je netko to pokušao uzeti od mene', dodala je Reese koja nije željela imenovati partnera uz koji je proživjela noćnu moru.

(L-R) Actors Laura Dern, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon and Shailene Woodley of 'Big Little Lies,' winner of the award for Best Television Limited Series or Motion Picture Made for Television posing in the press room during The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Los Angeles, CA, USA., Image: 359518769, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
23. travanj 2024 09:54