Getty Images For Nickelodeon
prava ljubav

Rekla je nikad više, no on joj je promijenio mišljenje: Lindsey Vonn se zaručila za hokejaša

Nakon nešto više od godinu dana veze, poznata skijašica i njezin partner odlučili su vezu dovesti na višu razinu te su objavili zaruke! Kako su nekoliko puta istaknuli, jedno za drugo su savršeni pa je ovo logičan slijed u njihovoj vezi.

Umirovljena skijašica Lindsey Vonn (34) i hokejaš P.K. Subban (30) objavili su zaruke! Par je u vezi od 2018. godine, a da su zajedno poznato je od lipnja 2018. godine kada su se pojavili na dodjeli CMT glazbenih nagrada. Upoznali su se godinu ranije i kasnije počeli dopisivati, nakon što je Lindsey prekinula prijašnju vezu.

SANTA MONICA, CA - JULY 19:  NHL player P.K. Subban (L) and skier Lindsey Vonn attend the Nickelodeon Kids' Choice Sports 2018 at Barker Hangar on July 19, 2018 in Santa Monica, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images For Nickelodeon)
Getty Images For Nickelodeon

Na Božić te godine Subban je došao u Colorado i ponovno vidio skijašicu, ali i upoznao njezinu obitelj i osvojio joj srce. "Sada su u fazi veze kada se ne mogu zasititi jedno drugoga", kazao je lani izvor blizak paru. Zajedno su pozirali i za naslovnicu časopisa Sports Illustrated , kada je skijašica njihovu vezu nazvala "savršenim spojem". Istog mišljenja je i sportaš: "Ona je nešto najbolje što mi se dogodilo", jednom je prilikom komentirao.

"Na prvu sam znala da je on drugačiji", kazala je Vonn koja iza sebe već ima jedan brak pa je u početku bila veoma oprezna. Nakon nekoliko mjeseci veze, znala je da je on "taj" i da se može zamisliti s njim u braku. Lindsey se 2013. godine astala od Thomasa Vonna nakon četiri godine braka, a nakon toga šuškalo se o njezinoj vezi s tenisačem Tigerom Woodsom. 2013. godine kazala je kako se više neće udavati, no Subban joj je promijenio stajalište.

Inače, hokejaš igra obranu za New Jersey Devilse, a Vonn je skije okačila na klin početkom ove godine, nakon što je osvojila brojne zlatne medalje i kupove.

Linker
20. travanj 2024 11:10