Profimedia, Backgrid USA
nepremostive razlike

Rekorder u razvodima: Larry King se rastaje od svoje sedme supruge

Američki televizijski i radijski voditelj već je 2010. godine podnio papire za razvod braka, no tada se predomislio. Devet godina nakon, on i supruga ipak su odlučili nastaviti svatko svojim putem.

Lawrence Harvey, poznatiji kao voditelj Larry King (85) rastaje se od supruge Shawn Southwick (59) s kojom je u braku posljednje 22 godine.

Za Larryja je ovo sedmi brak u kojem je postao otac dvojici sinova, Cannonu (19) i Chanceu (20). Uz njih, iz ostalih brakova ima još troje djece. Kako prenose američki mediji, voditelj CNN-a je već podnio papire za razvod, u kojima su kao razlog prekida navedene "nepomirljive razlike". Ovi razlozi u papirima za razvod stajali su i prije devet godina, no tada su na površinu isplivale i njegove afere, u prvom redu ona koju je navodno imao s njezinom sestrom. Tada se pričalo da je s njom imao jednomjesečnu aferu i da joj je kupovao skupocjene poklone - za to ga je optužila supruga.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 05: Larry King and Shawn King attend the National Film and Television Awards Ceremony at Globe Theatre on December 05, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

Njihov brak na klimavim je nogama već nekoliko godina, nakon što su izgladili stvari 2010. godine, šest godina kasnije navodno je Shawn imala aferu te je izvor blizak paru tada izjavio kako je Larry osramoćen i zgađen sa svime što se dogodilo. "Ne zna što napraviti", kazao je izvor. Prošle su godine zajedno dali intervju u jednom talk showu i tada su zanijekali sve navode o varanju.

Beverly Hills, CA - 09/09/2011 -Larry King and Shawn Southwick kissing in Beverly Hills CA, Image: 102247913, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Zanimljivo da ste spomenuli riječ 'tračevi'. Ja sam već dugo u ovome poslu, uskoro će biti 60 godina i s tračevima se susrećem već dugo vremena. Tračevi su tračevi i reći ću ti istinu - ne zamaram se s njima", tada je kazao King kojemu je ovo osmi razvod - u braku je bio sedam puta, od toga dva puta s Alene Atkins. Za Shawn je ovo bio četvrti brak.

Linker
14. travanj 2024 02:25