Martina Kenji
Martina Kenji

IZBJEGAVAJU DOGAĐANJA

Rijetko viđeni zajedno: Jelena Perčin uživa s dečkom Momčilom

Početkom prošle godine otkriveno je da je naša glumica ponovno zaljubljena, a iako se sa svojim dragim ne voli pojavljivati u javnosti - ovog puta je napravila iznimku za premijeru filma 'Lavina'.

Jelena Perčin (36) stigla je sinoć u kino Europa na premijeru otkačene komedije "Lavina" Stanislava Tomića u društvu svojeg dečka Momčila Otaševića (27). Iako su zajedno dvije godine, rijetko ih se može vidjeti na događanjima pa je premijera filma, u kojem glume brojna imena naše glumačke scene kao što su Robert Ugrina, Borko Perić, Sara Stanić, Nina Violić i Ana Maras Harmander, bila prava iznimka.

Članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta i njezin odabranik nisu skidali osmijeh s lica i rado su pozirali fotografima iako se ne nađu često zajedno pred objektivima. Par se upoznao još 2013. godine kada su zajedno glumili u serijalu "Zora dubrovačka", ali među njima je zaiskrilo tek 2015., na snimanju serijala "Kud puklo da puklo". Te je godine markantni Crnogorac prekinuo dugogodišnju vezu, dok je Jelena Perčin prije veze s devet godina mlađim glumcem bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojim ima kćer Lotu (8).

Martina Kenji

Jelena, koja je zablistala u vatreno crvenoj kombinaciji, se trenutačno posvetila kazalištu, dok njezinog dečka možemo gledati u "serijalu" Čista ljubav" koji se prikazuje na Novoj TV.

Martina Kenji