Vera i Rita Ora
 Instagram
Velikodušna obitelj

Rita Ora volontira, a otkrila je i što je napravila njena mama: 'Odsad je ona moj superjunak'

Pop zvijezda angažirala se na svim poljima u borbi protiv koronavirusa, uz humanitarnu prodaju majica sada je s ostatkom obitelji prionula i volontiranju.

Pop zvijezda angažirala se na svim poljima u borbi protiv koronavirusa, uz humanitarnu prodaju majica sada je s ostatkom obitelji prionula i volontiranju.

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazuje obitelj pjevačice Rite Ore (29), britanska umjetnica porijeklom s Kosova tijekom pandemije koronavirusa nekoliko puta se angažirala u želji da pomogne. A isto čini i ostatak njezine obitelji - sestra i majka.

"Zahvalna sam što mogu izaći iz kuće te imam pristup sigurnom mjestu gdje jednom dnevno mogu prošetati i udahnuti svježeg zraka. Jako je važno da očuvamo mentalno i fizičko zdravlje tijekom ovih vremena. Možemo biti odgovorni zajedno i postoji svjetlo na kraju tunela", poručila je Rita uz nekoliko fotografija snimljenih u vrtu.

Upravo oko zdravlja psihičkog i fizičkog ženski dio njezine obitelji pomaže svojim sugrađanima.

Od dobrotvorne prodaje do volontiranja

Pjevačica koja se još na početku pandemije koronavirusa angažirala i pokrenula prodaju majica za humanitarne otišla je korak dalje, prijavila se da radi kao volonterka Nacionalne zdravstvene službe (NHS). No, nije jedina u svojoj obitelji, volontira i njezina sestra Elena, a majka se vratila svom zanimanju psihijatra - kako bi pomogla svima koji pate zbog pandemije.

Rita je javno nahvalila svoju mamu Veru (55) koja se zbog pandemije vratila u liječničke odore. "Moja majka je uvijek bila moj junak, ali zbog ove pandemije postala je superjunak u mojim očima. Ona je tako hrabra i sama je doživjela toliko toga. I bez obzira na sve njezina velikodušnost da pomogne drugima samo učvršćuje ono što znam za što je sposobna. Tako sam sretna što to može vidjeti i ostatak svijeta", opisala je Rita svoju majku.

Pročitajte i:

Linker
26. travanj 2024 13:52