Profimedia, DDP
korak po korak

Robbie Williams i supruga Ayda Field: Osma godišnjica braka

Ona sedma, za koju se kaže i da je 'krizna', sada je iza njih - pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda upravo slave osmu godišnjicu sretnog braka. Pjevačeva supruga nije se propustila pohvaliti na društvenim mrežama i svom dragom uputiti nekoliko riječi 'na sva zvona'.

Britanski pjevač Robbie Williams, koji je dobio priliku ostvariti svoj dječji san te je pjevao na svečanosti otvorenja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, upravo slavi još jedan, privatni, dan iz snova. Glazbenik i američka glumica Ayda Field prije točno osam godina vjenčali su se u vili na Beverly Hillsu!

Svijetu je tada bilo poznato i da su potpisali predbračni ugovor, poučeni oboje rastavom njihovih roditelja. No, njihova sreća cvjeta, a brak su im okrunila i djeca - kćer Theodora Rose Teddy danas ima pet, a sinu Charltonu Valentinu su tri godine.

Njihova zajednica ipak nije bez problema, a ponajviše ih donosi pjevačevo zdravlje. Najprije je u pitanju bio stresan i neuredan život glazbenika koji je sam po sebi nezdrav, a onda je i droga poticala psihičke probleme. Ayda mu je, ponavljao je u medijima, 'spasila život' i pomogla mu u borbi protiv ovisnosti.

Depresije, međutim, nije bio do kraja pošteđen pa je znao živjeti na antidepresivima, svjestan da u obitelji ima povijest mentalnog oboljenja, ali i da mu naporan posao potiče stanje. K tome, imao je razdoblja kad se borio sa 'sindromom noćnog prejedanja' pa se debljao, da bi potom bio na raznim dijetama.

Prošla godina paru je donijela nove brige, a Williams nije krio da je bolestan. 'Početkom godine imao sam strašnih problema s kralježnicom. Iskočio mi je disk po sredini leđa, i jedan na vratu. Imam i artritis na dnu kralježnice. I takav sam išao na turneju. Svaku sam noć primao injekcije protiv bolova. Kako je turneja odmicala, bilo je sve teže. No ipak sam odradio 97 posto turneje...', rekao je krajem prošle godine slavni pjevač u ITV-jevoj emisiji Loose Women u kojoj je gostovo zajedno sa suprugom. Operaciju je odbio kad je čuo da to znači osam mjeseci oporavka.

Stanje mu se donekle popravilo zahvaljujući novom režimu prehrane, jogi i općenito zdravijem lifestyleu. Ayda je pak njihovu sreću obilježila fotografijom s vjenčanja i svom dragom uputila nježne riječi: 'Oženili smo se na današnji dan prije osam godina. Hvala ti što sa mnom uskačeš na ponoćni vlak za bilo gdje. Bilo je to putovanje života. Sretna godišnjica, volim te'.

Munich: Robbie Williams and wife Ayda at Marc O Polo Capsule Collection Launch, GERMANY - 06/07/2017

Fotovermerk: ChristianStiefler/babiradpicture

ALL RIGHTS RESERVED
NO -Facebook -Twitter -Instagram -Social Web 
Honorar und Belegexemplar
//BABIRAD_robbie016494/Credit:Babiradpicture/Chr.Stiefl/SIPA/1707061415, Image: 341028018, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Linker
16. travanj 2024 08:44