Hilary Duff
 Instagram
ganula obožavatelje

Rodila djevojčicu kod kuće: Hilary Duff objavila emotivni video s poroda

Američka pjevačica i glumica krajem listopada je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Banks Violet Bair koju je dobila s partnerom Matthewom Komom.

Nakon poroda, Hilary Duff (31) otkrila je da je porodila djevojčicu u vlastitom domu, što je sve popularniji trend u svijetu slavnih, a pjevačica se odlučila za porod u bazenu s toplom vodom. Njezina malena slavi pet mjeseci pa je tom prigodom na svom Instagramu objavila emotivni video s poroda.

"Dugo sam razmišljala o tome hoću li objaviti ovaj video jer je jako osoban. Bilo je apsolutno divno i nagrađujuće (i šokantno) da nakon što sam rodila svoju djevojčicu smo se zagrlile, po prvi puta ikada. U svojoj glavi sam mislila da mi želi reći da sam odradila dobar posao, 'hajmo ekipa, napravile smo to. Zajedno. Matt je bio tako miran i snažna podrška, a mama i sestra su navijale za mene i pružale mi podršku. Ne mogu vjerovati da je prošlo pet mjeseci!", dio je teksta koji je napisala ispod videa.

View this post on Instagram

I’ve been wondering for a long time if I would ever share this video as it is extremely personal.... it was so absolutely lovely and rewarding(and shocking) that after giving birth to my baby girl we hugged ...for the first time, In my mind I like to believe that she was saying good job mom. Go team go. We did it. Together. Matt provided such a safe calm strength, my mommy and sissy were there to cheer me on, and of course my birth angels to make sure all was well and big brother (downstairs deep in legos). I cannot believe this day was only 5 months ago!! It seems like B has been here with us all along. The time is already going so fast..she tried avocado yesterday! Anyway... feeling blessed for this full hectic life and all the people in it. Happy 5 months Banks (oh and thanks for quitting colic) that was a doozy ( @rebeccacoursey_photosandfilm )

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Pjevačica je priznala i kako nije sve bilo idilično kao na videu. S obzirom na to da je porod dugo trajao, njezina obitelj gledala je televiziju, a rekla je kako nije očekivala da će roditi dok istovremeno gleda 'Čuvare galaksije'. Kako se bližio sam porod, preselila se u bazen i nakon 90 minuta na svijet je došla djevojčica. Uz nju su bile i primalje i njezin partner.

Iz propalog braka s bivšim suprugom ima sina Lucu kojeg je rodila 2012. godine.

"Kad sam 2012. godine rodila sina Lucu, bila sam frustrirana svojom postporođajnom težinom i svojim izgledom. Nisam se dugo opustila, ali budući da je dijete tražilo svu pozornost, moj um se polako navikavao na to da smijem izgledati manje besprijekorno", rekla je jednom prilikom, no nakon drugog poroda bila je presretna što je malena postala dio njihove obitelji.

Linker
19. travanj 2024 13:25