IMP Features / Splash News
MORSKI ODMOR

Roger i Mirka Federer uživaju solo na plaži i ne kriju da se još vole maziti

Odmor iz snova za par koji već 17 godina dijeli dobro i zlo: Mirka i Roger Federer uživaju na Sardiniji, a sa sobom su poveli i dadilju koja se brine o njihova dva para blizanaca.

Nakon što je osmi put osvojio Wimbledon pobijedivši našeg Marina Čilića, švicarski tenisač otputovao je na odmor sa svojom obitelji. Iako inače imaju pune ruke posla s dva para blizanaca, Roger Federer i njegova supruga Mirka, bivša tenisačica koja čvrstom rukom vodi njegovu karijeru, odlučili su ljetovanje na Sardiniji iskoristiti do kraja. Sa sobom su poveli dadilju koja vodi brigu o sedmogodišnjim djevojčicama Myal Rose i Charlene Rivi te trogodišnjim dječacima Lennyju i Leu.

Upoznali su se prije 17 godina, a u braku su od 2009. godine, ali još uvijek jednostavno uživaju u zajedničkim trenucima i to je bilo vidljivo na njihovom talijanskom odmoru.

IMP Features / Splash News

Zajedničke duge šetnje u kojima tenisač nije skidao ruke sa svoje supruge zamijenili bi izležavanjem na plaži - on se od sunca povremeno štitio i majicom, dok je ona "hvatala boju" u bikiniju s cvjetnim uzorkom. Na odmoru nakon još jednog njegovog trijumfa nisu štedjeli - odmarali su u luksuznom hotelu Cala di Volpe na samoj obali Sardinije, u resortu Porto Cervo.

IMP Features / Splash News

Linker
16. travanj 2024 05:07