Puna ushita

Romantika ponedjeljkom: Franka svom Ćorluki čestitala na svoj način

Srcem punim ushita pjevačica Franka Batelić svom je dečku, nogometašu Vedranu Ćorluki, javno uputila lijepe misli s velikim povodom.

Već su pet godina u vezi, a njihova ljubav jaka je kao prvog dana. Iako su često bili razdvojeni zbog Frankinih obaveza na fakultetu u Zagrebu i njegova nogometnog angažmanu u ruskom klubu Lokomotiva i života u Moskvi, njihova veza na daljinu preživjela je sve izazove.

'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i najvećoj ljubavi. U dobru i u zlu, kroz zime i kroz ljeta... Vedran Ćorluka, neka ti ova bude posebna', uz hashtagove #pusaboooook #ročkalica#32yearsyoung #frenkiveki #malopatetike #romantičnoponedjeljkom', riječi su i tople misli koje je Franka javno poželjela svom dragom na dan slavlja. Napisala je to na svom Instagram profilu pokraj nekoliko njihovih simpatičnih zajedničkih fotografija.

Hrvatski reprezentativac napunio je 32 godine života, a pokraj Frankine objave nižu se čestitke njihovih zajedničkih prijatelja, ali i obožavatelja.

Franka je snimila i novi singl i spot, naziva "S tobom", a bit će to prva pjesma koju će glazbenica objaviti od 2013. godine. Nedavno je nastupila u sklopu zagrebačkog baletnog spektakla "Great Gatsby".

Linker
24. travanj 2024 11:08