Profimedia, Mega Agency
PRITIŠĆU IH BRIGE

Ronaldo tješi Georginu, a ona je strpljiva: 'Nije vrijeme'

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, u novom se intervjuu osvrnula na njihove ozbiljne razgovore o vjenčanju.

Atraktivna 25-godišnjakinja Georgina Rodriguez ispričala je za časopis Hola! da su ona i nogometna zvijezda razgovarali o bračnim vodama, no u ovom trenutku oboje su prezauzeti. Time je otkrila da Juventusov as u rukavu, koji je nedavno napunio 34 godine, još uvijek nije zaprosio njezinu ruku, unatoč napisima medija. 'Voljela bih postati njegova supruga. Sada imamo druge prioritete, ali u budućnosti bi bilo divno razmijeniti bračne zavjete', dodala je Georgina.

Cristiano Ronaldo leaves from the provincial court of Madrid with his girlfriend Georgina Rodríguez from his tax evasion trial.
Cristiano Ronaldo accused of tax fraud, Madrid, Spain - 22 Jan 2019, Image: 409303239, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Par je počeo izlaziti 2016. i imaju kćer Alanu koja ima 14 mjeseci, dok je Cristiano također otac blizancima Evi i Mateu koji imaju dvije godine i sinu Cristianu (8). Raspravljajući o njihovoj modernoj obitelji, Georgina je zaključila: 'Oni su sreća mog života'.

Cristiano Ronaldo / Instagram

Georgina je nedavno izgubila oca, Jorgea koji je preminuo prošlog mjeseca u dobi od 70 godina nakon moždanog udara. U intervjuu otkriva da joj je nogometaš bio velika podrška: 'Cristiano je uvijek uz mene. Imam njegovu potporu svaki dan. Pazi na mene. U svemu se međusobno podupiremo. Dobro je dok imamo jedni druge jer smo zajedno sjajna ekipa.'

Linker
25. travanj 2024 07:58