Instagram
dok su se kauboji borili na terenu

Rukometaš Manuel Štrlek postao otac i otkrio neobično ime: 'Najsretniji smo na svijetu'

Dok su se njegovi suigrači borili na trenu, naš poznati rukometaš slavio je zbog još jednog uspjeha, onog privatnog koji će mu biti jedan od najljepših u životu.

Rukometaš Manuel Štrlek (31) na aktualnom Europskom rukometnom prvenstvu nije dio reprezentacije, no zato ekipu bodri između ostalog i na društvenim mrežama. Dok su naši Kauboji u napetoj utakmici pobjeđivali Njemačku, Manuel je istovremeno postao otac sina, čime se pohvalio na Instagramu.

"Došao nam je Rio, najsretniji smo na svijetu", napisao je u na Instagram Storyju uz fotografiju majke, drugog djeteta i sebe.

Instagram

Inače, Štrlek je od 2013. godine u braku s defektologinjom Inom Galić, s kojom je već postao otac kćeri, 4-godišnje Zoje. Ona je na svijet stigla za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru.

Da žele proširiti obitelj, kazali su u nekoliko navrata - "Htjeli bismo imati još djece, ali nema presinga. Možda za koju godinu, kako se dogodi, ništa nismo odlučili", rekao je jednom prilikom.

Iako na ovom prvenstvu ne sudjeluje, Manuel suigračima šalje samo pozitivne vibre.

"Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!!", napisao je na Instagramu prije utakmice s Njemačkom.

Linker
13. travanj 2024 23:53