Felipe Ramales / Splash News
NJEGOVA ISTINA

Ryan Phillippe progovorio o optužbama za zlostavljanje

Prije nekoliko dana svjetski mediji raspisali su se o optužbama koje je 21-godišnja manekenka Elsie Hewitt podigla na račun holivudske zvijezde s kojom je kratko vrijeme bila u vezi. Nakon šutnje, oglasio se i glumac i iznio svoju stranu.

Prije nekoliko dana svjetski mediji raspisali su se o optužbama koje je 21-godišnja manekenka Elsie Hewitt podigla na račun holivudske zvijezde s kojom je kratko vrijeme bila u vezi. Nakon šutnje, oglasio se i glumac i iznio svoju stranu.

Svijet su obišle fotografije navodno pretučene djevojke, a po njezinoj verziji događaja, 43-godišnji Ryan Phillippe na protekli Dan nezavisnosti u drogiranom i alkoholiziranom stanju ju je fizički napao u njegovom domu. U optužbama stoji da ju je verbalno vrijeđao, bacio niz stepenice te joj nanio ozljede u vidu modrica, ogrebotina, ali i bolova u prsima koje je naknadno osjećala.

Izvori na Ryanovoj strani odmah po objavljivanju optužbi branili su glumca navodeći kako je manekenka ta koja je izazvala incident došavši u Ryanov dom pod utjecajem droga te da je pala niz stepenice uslijed svog neobuzdanog ponašanja.

#RyanPhillips has been accused of assault by his ex-girlfriend #elsiehewitt and she is suing him for n million in damages. The 21-year-old Playboy model says that she started dating Ryan, 43, in April and that he became "infatuated" with her. In her lawsuit, she alleges that the actor abused drugs and that they got into a fight on July 4. Elsie claims that Ryan threw her down a staircase and that when she climbed back up the stairs, he picked her up "like a doll" and threw her down the stairs again. She included several photos of bruises in her lawsuit and you can see them in the gallery, via The Blast. Elsie filed a police report and went to the hospital right after the alleged assault and she got a temporary Emergency Protective Order against Ryan. Our sources close to Ryan call the claims "baseless" and say "he's not violent, nor has ever been violent, nor does he have a history of violence." Ryan's side of the story is that Elsieshowed up to his home uninvited while under the influence, after he had broken up with her. She reportedly tried to attack him and had to be removed from the house. While leaving, she claimed to have fallen and injured herself. Those close to him also point out that the order was terminated after a few days and the police rejected Elsie's claims. #instagood #instadaily #instagram #love #celebrity #celebritydailynews

A post shared by Celebrity Daily News (@celebritydnews) on

Pichichipixx.com / Splash News
Manekenka Elsie Hewitt

Kako bi stao na kraj nagađanjima, glumac je na svom Twitter profilu iznio svoju istinu koju prenosimo u cijelosti:

Tužan sam, ali i zgrožen zbog lažnih optužbi koje se vežu uz mene. U vrijeme kada se sve navodno dogodilo, u potpunosti sam od početka surađivao s predstavnicima zakona i provedena je temeljita istraga. Kao muškarac, kojeg je odgojila žena, u kućanstvu gdje su ženska prava, feminizam i zagovaranje bili u prvom planu, žalostan sam da se moje ime nalazi i dovodi u vezu u bilo kojem novinskom članku povezanom s obiteljskim nasiljem. Javna sam osoba gotovo 25 godina, i mnogo se toga lažnog pisalo i govorilo o meni. No, prihvatio sam da to dolazi u skladu s mojom profesijom. No, ovoga je puta drugačije. Obiteljsko nasilje je stvarno, a za mnoge žene diljem svijeta završilo je tragično, stoga se nikada s time ne bi smjelo ni šaliti, a kamoli lažno optuživati. Ovo je krivo. Ovo nisam ja! Svi navodi žene koja me optužuje lažni su'

Ryan Phillipe otac je troje djece, od kojih je dvoje dobio u braku s glumicom Reese Witherspoon s kojom je nakon rastave ostao u bliskim odnosima te zajedno brinu o sinu Deaconu i kćeri Avi.

Linker
25. travanj 2024 23:42