Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds
 PIXSELL
Cure fotografije

Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson u akciji: Prvi zavirite na set u Rovinju

Holivudska ekipa filma 'Hitman's Bodyguard' u subotu je sletjela u Pulu odakle su odmah prevezeni u Rovinj, pitoreskni istarski gradić u kojemu je počelo snimanje nastavka popularne akcijske komedije. Stižu i prve fotografije sa seta s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama!

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson glavna su svjetska glumačka imena koja ovih dana odzvanjaju Lijepom Našom. Dio scena već su počeli snimati u Rovinju, pa su fotografi uspjeli uhvatiti kadrove u kojima su Reynolds i L. Jackson u akciji.

8.4.2019., Rovinj - Samuel L. Jackson i Ryan Raynolds na snimanju filma
PIXSELL
Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds

Fotografije cure na kapaljku budući da su mjere osiguranja iznimno visoke, no L. Jackson i Hayek već su se boravkom u prekrasnom hrvatskom gradiću uz more pohvalili i na društvenim mrežama.

- Ovo izgleda obećavajuće. Hrvatska je prekrasna na prvi pogled - napisao je 70-godišnji glumac uz fotografiju Rovinja.

Hayek je pak objavila fotografiju na kojoj uz njega pozira u jednoj od uskih rovinjskih uličica.

Film "Hitman's Bodyguard" publiku je osvojio prije dvije godine, a sada se vraćaju u nastavku "The Hitman's Wife's Bodyguard" koji će se, osim u Rovinju, snimati i u Zagrebu. U Rovinju ostaju do prvog dana svibnja, a potom će u glavnom gradu snimati na lokaciji oko muzeja Mimare ili igrališta srednje škole u Klaićevoj. Sa snimanjem u Hrvatskoj završit će, bude li sve teklo prema planu, do 12. svibnja.

Linker
19. travanj 2024 18:31