Reuters/EPH
'nikad nije bilo opušteno'

Ryan Reynolds: 'Odrastanje uz teškog oca koštalo me zdravlja'

Glumac Ryan Reynolds odrastao je u obitelji iz niže srednje klase u Vancouveru, kao najmlađi od četiri dječaka. U najnovijem je intervjuu ispričao da je imao posebno težak odnos s ocem, bivšim policajcem i boksačem, kojeg je doživljavao kao 'nagaznu minu'.

'Moj otac je bio težak čovjek. Dobar na mnogo načina, ali jako težak za nas djecu. Znam da svatko od nas nosi svoju vreću kamenja i da ja nisam ništa drugačiji po tom pitanju, no odrastati u mojoj kući nikad nije bilo opušteno niti u jednom trenutku i to me kasnije kroz život koštalo raznih oblika anksioznosti. Znao sam padati čak i u prava depresivna stanja', rekao je danas uspješni 41-godišnji kanadski glumac Ryan Reynolds u intervjuu za The Journal.

Dodao je da se s problemom bori tjelesnom aktivnošću, najčešće trčanjem i dizanjem utega. 'Inače postajem pravo zanovijetalo, nesnosan. Kod mene je to psihološki problem. Vježbanje za mene znači protjerivanje tih demona', govori glumac.

Glumac iza sebe ima propali brak s glumicom Scarlett Johannson od koje se razveo 2011. Godine 2012. oženio se za također za kolegicu, 30-godišnju Blake Lively, s kojom danas odgaja dvoje djece, djevojčice Ines i James.

Ryan Reynolds, Blake Lively and their kids at a star ceremony on The Hollywood Walk of Fame in Los Angeles, CA., Image: 308741515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax
Profimedia, StarMax

Reuters/EPH

SEOUL, SOUTH KOREA - MAY 02:  Actor Ryan Reynolds attends the press conference for Seoul premiere of 'Deadpool 2' on May 2, 2018 in Seoul, South Korea. The film will open on May 16, in South Korea.  (Photo by Han Myung-Gu/WireImage)
WireImage

Linker
20. travanj 2024 03:01