Dvije generacije

S kim to komičarka Andrea Andrassy dijeli haljinu?

Na njezinom Instagram profilu osvanule su dvije fotografije na kojima Zagrepčanka i njezina majka poziraju u istoj crvenoj haljini. A odgovor na pitanje kojoj bolje stoji, ako se pita komičarku, poprilično je jasan.

Komičarka, spisateljica i influencerica ne krije kako obožava putovanja - svoje avanture s egzotičnih lokacija dijeli s preko 115.000 pratitelja na Instagramu, a nakon Santorinija, Havaja i San Francisca došao je i red na Hrvatsku. Andrea Andrassy (32) se odmara na otoku Ugljanu s kojeg svakodnevno dijeli fotografije svojih dogodovština. Ljeto na našoj obali koristi da napuni baterije za poslovne pothvate koji ju čekaju na jesen, a svoje vrijeme krati čitajući knjige. Prije nego što se uputila na odmor svoje je obožavatelje oduševila duhovitom objavom - "Pakiram se za 7 dana mora. Ponijela sam samo osnovne stvari, znači sve osim šestara."

U njezinom se kovčegu našla i maxi haljina sa seksepilnim prorezima, dubokim dekolteom i prozirnim dijelovima u kojoj je pozirala uz more. Na Instagram profilu Zagrepčanke je, ubrzo nakon te objave, osvanula i fotografija brinete koja je pozira u istoj vatrenocrvenoj haljini okružena agavama i stablima. Ispostavilo se da je model s fotografije Andreina majka, a ponosna kćerka je napisala: "Mojoj mami stoji bolje".

Linker
17. travanj 2024 04:25