Getty Images
Nije mogla više skrivati

'Sada znate': Halle Berry popustila pritiscima i na originalan način otkrila tko joj je osvojio srce

Glumica iza sebe ima tri propala braka i nekoliko veza, ali to je ne obeshrabruje da ljubavi da još jednu šansu.

Jedna od najljepših dama u Hollywoodu, glumica Halle Berry, na vrlo simpatičan način otkrila je da ponovno ljubi. Na svom Instagramu objavila je fotku sebe u majci s natpisom Van Hunt, što je ime poznatog R&B pjevača i kantautora.

"Sada znate", kratko je napisala glumica i tako potvrdila nagađanja da ima novog frajera kada je prije dva mjeseca na društvenim mrežama objavila fotku njihovih stopala s tekstom "nedjelja, dan za zabavu". Ovim potezom zainteresirala je svoje fanove koji su što prije željeli znati tko je osvojio srce slavne dame.

Samo dolijevala ulje na vatru

Američki mediji su nakon toga na sve načine pokušali "iskopati" tko je misteriozni muškarac, a Halle je samo "dolijevala ulje na vatru", objavivši još jednu fotografiju stopala u kolovozu.

"Buđenje u Vegasu! Hvala vam svima na predivnim rođendanskim čestitkama od mojih prijatelja, ali i najodanijih obožavatelja. Svi vi pomogli ste mi da mi ovaj rođendan bude extra poseban", zahvalila se glumica obožavateljima.

No, njezin dečko nije više mogao izdržati, već je objavio fotografiju na kojoj ga Halle ljubi u obraz. Mogli bismo reći da ju je njezin novi izabranik zapravo preduhitrio, ali opet na simpatičan način.

Prije Van Hunta, glumica iza sebe ima čak tri propala braka i nekoliko ljubavnih veza, od kojih je zadnja s glazbenim producentom Alexanderom Grantom.

Prvi brak s Davidom Justiceom trajao je od 1992. do 1997., od 2001. do 2005. bila je u braku s pjevačem Ericom Benétom, a od 2013. do 2016. godine suprug joj je bio francuski glumac Olivier Martinez s kojim je dobila sina Macea.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Halle Berry spends some quality family time with her kids: daughter Nahla and son Maceo. The trio had lunch at La Piazza Restaurant at The Grove, where she sipped on a glass of wine then they went shopping for toys.

BACKGRID USA 2 FEBRUARY 2020,Image: 496139044, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Halle iz prijašnjih brakova i veza ima kći Nahlu i sina Macea.

Iz braka s Martinezom ima šestogodišnjeg sina Macea (6), a iz veze s Gabrielom Aubryjem ima 12-godišnju kćer Nahlu.

Čitajte i:

Zgodni kao Halle: Glumica otkrila kako održava formu uz dvoje djece koji su neprestano s njom doma

Od klinke do komada: Halle Berry slavi 54. rođendan, donosimo njezin stilski vremeplov

Za parkić joj ne trebaju šminka ni frizura: Djeca su Halle Berry na prvome mjestu

Trener Halle Berry otkrio zašto glumica ima tijelo iz snova i u 51. godini života

Linker
17. travanj 2024 00:24