Instagram
najbolja promocija

Salma Hayek oduševljena je Hrvatskom, sa suprugom posjetila još jedan dragulj naše obale

Holivudskoj glumici pridružio se suprug, a koliko uživaju u ljepotama Hrvatske, vidljivo je na fotografijama koje svakodnevno dijele na društvenim mrežama.

Glumica Salma Hayek i francuski milijarder i poduzetnik François-Henri Pinault itekako znaju uživati, a nakon Rovinja, par je podijelio svoj trenutke s Brijuna.

Dok je na jednom u zagrljaju svog supruga, na drugoj fotografiji se glumica fotografirala sa zebrom. "Molimo, ne dirajte životinje, ali zato dirajte svog supruga", napisala je u opis fotografije koju je podijelila na Instagramu.

Hayek je na Uskrs čestitala pratiteljima blagdane fotografijom poput prave razglednice iz Rovinja, a na sljedećoj objavi uživala je u igri sa psima. U opuštenoj i neopterećenoj kombinaciji traperica, t-shirta i šilt kape, glumica se u Lijepoj našoj odlično provodi u pauzama snimanja filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard'.

Dok je kolega iz filma Ryan Reynolds obavio svoj dio snimanja i napustio Hrvatsku, Samuel L. Jackson podijelio je nekoliko fotografija iz susjednog Trsta. "Ovo izgleda obećavajuće. Hrvatska je prekrasna na prvi pogled", napisao je 70-godišnji glumac pri dolasku u Rovinj.

Glumce očekujemo početkom svibnja i u glavnom gradu Zagrebu koji će također biti kulisa holivudskog nastavka akcijske komedije, a tamo će se zadržati sve do 12. svibnja. Do tada, ekipa uživa te se upisuje na listu svjetskih celebova koji su se oduševili čarima naše obale.

Linker
16. travanj 2024 04:14