Getty Images for AFI
GODINAMA JE BIO NJEZINO ČUDOVIŠTE

Salma Hayek otkrila šokantne detalje iz Hollywooda: 'Prijetio mi je da će me ubiti'

U emotivnom članku otkrila je kroz što je sve morala proći kada je snimala film 'Frida' za koji je naposljetku bila nominirana za nagradu Oscar

Salma Hayek dodala je svoje ime na podužu listu zvijezda koje su odlučile progovoriti protiv producenta Harveyja Weinsteina. U emotivnom članku koji je objavljen u New York Timesu 51-godišnja glumica u detalje je opisala svoje iskustvo s producentom čije je seksualno zlostavljanje glumica godinama u Hollywoodu bilo javna tajna. Ona je s njim surađivala na biografskom filmu „Frida“ u kojem je utjelovila Fridu Kahlo, a sada, 15 godina nakon, je otkrila da joj je jednom prilikom prijetio da će je ubiti – jer mu je rekla ne.

- Mislim da ništa nije mrzio više od te riječi i sa svakim odbijanjem mogli ste se susresti s njegovim bijesom. Njegove taktike uvjeravanja išle su sve od slatkorječivosti sve do, kao što se dogodilo u napadaju bijesa, prijetnje da će me ubiti – tvrdi Salma Hayek u emotivnoj ispovijesti.

Salma Hayek is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.
<P>
Pictured: Salma Hayek
<B>Ref: SPL1558245  170817  </B><BR/>
Picture by: RB/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
RB/Bauergriffin.com

Ipak, Hayek mu nije prestajala govoriti ne na sve njegove zahtjeve od kasnih poziva, njegovog neočekivanog pojavljivanja u hotelu ili na setu filma s kojim nema nikakve veze te na sve što je od nje tražio, a bilo je seksualne prirode. Osim na jedno. Popustila je i prihvatila je snimiti scenu seksa s drugom ženom i to potpuno gola.

- Stalno je tražio više kože, više seksa. Nije bilo prostora za pregovaranje. Morala sam reći da – otkrila je i dodala da je na snimanju imala živčani slom.

-Tijelo mi se nekontrolirano treslo, nisam mogla disati i nisam mogla prestati plakati. S obzirom na to da nitko od prisutnih nije znao što sam sve prošla s Harveyjem, moja borba tog jutra nije im bila jasna. Nisam bila izvan sebe jer sam gola u društvu druge žene. Bila sam na rubu jer sam to činila zbog njega. Ali nikome nisam to mogla reći – otkrila je Hayek koja se pridružila više od 50 žena koje su 65-godišnjeg producenta prijavile za seksualno zlostavljanje.

Linker
24. travanj 2024 23:11