Matea Smolčić Senčar
NOVI DOM

Samo za novu Gloriju: Donna Vekić otvorila nam je vrata svojeg novog stana u Monte Carlu

Teniska zvijezda Donna Vekić uoči blagdana ugostila je Glorijinu ekipu u svom novom domu u Monte Carlu: iako će joj nakon dugo vremena ovo biti prvi Božić kao solo djevojci, moderna princeza rodom iz Osijeka otkrila nam je da za ljubav nema vremena pa će i Silvestrovo provesti u avionu na putu do novog turnira.

S balkona svojeg stana Donna Vekić (23) gleda na plažu Larvotto, jedan od simbola Kneževine Monako, u kojoj osječka tenisačica živi zadnjih šest godina. Ljeti na njoj često uživa u morskim radostima, no pogled na popularno kupalište nedaleko od središnjeg trga Place du Casino, najdraži joj je u božićno vrijeme kada Monte Carlo izgleda poput glamurozne blagdanske bajke. Otkako se zbog tenisa odselila iz rodnog Osijeka, trenutačno 19. igračica svijeta prosinac provodi u tom mondenom gradu na Azurnoj obali - a ovaj joj je osobito lijep. Uz to što je iza nje najuspješnija profesionalna godina, prije nekoliko mjeseci uselila se u novi stan u središtu grada, za koji kaže da je ostvarenje njezinih djevojačkih želja. Glorijinu ekipu, koju je ekskluzivno ugostila u monegaškoj prijestolnici, dočekala je u jeku priprema za blagdane. Baš je to jutro, kaže, bila u potrazi za božićnim drvcem.

- Stavit ću ga na balkon, meni omiljeno mjesto u stanu. Tu pijem kavu, jedem, opuštam se... U proteklih šest godina promijenila sam tri adrese u Monte Carlu, no tek sam s ovom dobila sve što sam željela: prostran stan s puno dnevnog svjetla i s pogledom na more - ushićeno govori Donna, koja živi u jednom od luksuznih nebodera u centru grada. Njezin stan je na dvanaestom katu, a zajedno s balkonom ima sedamdesetak četvornih metara, koji su prava ženska oaza - s malom, moderno opremljenom kuhinjom i snježnobijelim pokućstvom. -Volim bijelu boju jer je pročišćena i ženstvena - ističe Donna Vekić.

- Sav namještaj sam pronašla u Monte Carlu, a nisam mijenjala jedino kuhinju i kupaonicu jer bih onda morala dugo čekati na useljenje. Dok na balkonu uživa u atraktivnoj gradskoj vizuri, hrvatska tenisačica otkriva da joj je novi stan jedan od najljepših darova za ovaj Božić. Dakako, uz sjajnu sportsku godinu u kojoj je zahvaljujući odličnoj igri ušla među dvadeset najuspješnijih tenisačica svijeta.

U novom broju magazina Gloria zavirite u novi stan Donne Vekić u Monte Carlu, a uz novi broj ne propustite na dar Rosal maramice za čišćenje lica, iz Clean linije koju i naša tenisačica obožava te knjižicu s receptima za najfinije blagdanske kolače.

Linker
14. travanj 2024 04:38