Instagram
prva fotografija

Samuel L. Jackson i Salma Hayek sa snimanja u Rovinju: 'Hrvatska je prekrasna na prvi pogled'

Prije nekoliko dana cijela ekipa filma 'Hitman's Bodyguard' stigla je u Hrvatsku, točnije u Rovinj gdje će početi sa snimanjem nastavka popularne akcijske komedije. Glavne zvijezde filma uspjele su se sakriti od fotografa, ali se zato Samuel L. Jackson oglasio na svojem Instagramu, dok je Salma objavila prvu fotografiju.

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson glavne su zvijezde filma "Hitman's Bodyguard" koji je osvojio publiku prije dvije godine, a sada se vraćaju u nastavku "The Hitman's Wife's Bodyguard" koji će se, između ostalog, snimati i u Rovinju. Mjere osiguranja cijele glumačke ekipe, a osobito najvećih zvijezda su jako visoke pa ih dosad još nitko nije vidio iako su prije nekoliko dana stigli u grad, a sada se na svojem Instagramu oglasio slavni glumac i pohvalio Hrvatsku.

- Ovo izgleda obećavajuće. Hrvatska je prekrasna na prvi pogled - napisao je 70-godišnji glumac i sa svojim 4,8 milijuna pratitelja pokazao kako uživa.

Fotografiju s "nove magične lokacije" podijelila je i glumica Salma Hayek, a za sada samo preostaje još Ryan Reynolds, najaktivniji i najpopularniji od trojice glumaca koji bi dodatno popularizirao Hrvatsku kao destinaciju s obzirom na to da ga prati 28,9 milijuna ljudi.

Ekipa bi u Rovinju trebala snimati mjesec dana, a to neće biti jedina lokacija u Hrvatskoj - u glavni grad set bi se trebao premjestiti 1. svibnja, a snimat će se oko muzeja Mimare ili igrališta srednje škole u Klaićevoj i potrajati sve do 12. svibnja.

Linker
20. travanj 2024 07:10