Instagram
OBOŽAVATELJI U TRANSU

Sandra Perković nosi minicu samo za najhrabrije

Da je naša uspješna atletičarka promijenila odjevni stil i nije neka novost, no svojim sinoćnjim seksepilnim izdanjem iznenadila je i najvjernije pratitelje na Instagramu. Komentari su se nizali jedan za drugim, a samo u noćnim satima prikupila je više od 10,000 lajkova.

Čizme iznad koljena, mini suknja koja naglašava njezin tanki struk i ružičasti uski top s dugim rukavima bili su izbor proslavljene sportašice za večernji izlazak. Izazovnim stajlingom oduševila je svoje obožavatelje, a komplimenti i dalje stižu iz minute u minutu.

Let’s dance #FridayNight #GirlsThing #LeiLouGirls #LetsDance #TrainLikeABeastLookLikeALady

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Vidljiva promjena u Sandrinom imidžu i općenito izgledu nastupila ja paralelno s prekidom njezine dugogodišnje ljubavne veze s trenerom Edisom Elkasevićem. Sportašica mjesecima nije željela komentirati nagađanja o kraju njihove ljubavi, no (ne)namjerno je to potvrdila prije par tjedana objavivši fotografiju iz Pariza. Tamo je pozirala s prijateljicom i dva muškarca, a po opisu koji je stajao uz objavu jasno se dalo iščitati da je riječ o njezinoj novoj ljubavi. Prema svemu sudeći, njezino je srce zaokupio Jerko Matulić, mladi rukometaš koji trenutno igra za francuski klub.

Je li zgodni Matulić razlog Sandrina make-overa ili je pak riječ o potrebi za ženstvenijim izgledom nakon što je ovog ljeta napunila 27 godina nije poznato. Bilo kako bilo, svi komentiraju samo jedno – Sandra Perković zgodnija je no ikad.

Linker
13. travanj 2024 15:08