50. rođendan prepun iznenađenja

Sapunici nema kraja! Jennifer Aniston slavila s Bradom, a onda se javio drugi bivši porukom koju nitko nije očekivao

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - DECEMBER 05: Actress Jennifer Aniston seen at Jimmy Kimmel Live on December 5, 2018 in Hollywood, Los Angeles, California, United States., Image: 400807867, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A
Okrugli 50. rođendan proslavila je u društvu bivšeg supruga Brada Pitta, a emotivne riječi sada joj je uputio i njezin drugi bivši suprug - Justin Theroux.

Prošlog je vikenda s 200 najbližih prijatelja Jennifer Aniston proslavila okrugli 50. rođendan, a među uzvanicima je bio i njezin bivši suprug Brad Pitt (55). Iako se još od njegovog razvoda od Angeline Jolie šuškalo kako su ponovno obnovili kontakte, tek je sad potvrđeno da se bivši supružnici ponovno druže. A čini se kako Jennifer sa svima ostaje u dobrim odnosima jer joj je samo dan nakon velikog partyja i njezin drugi bivši suprug poželio sve najbolje emotivnom objavom na Instagramu.

- Sretan rođendan ovoj snažnoj ženi. Žestoko voli, žestoko je draga i žestoko zabavna - napisao je Justin Theroux u prvoj objavi upućenoj njoj nakon što su se rastali 2017. godine.

Iako bi mnoge začudilo to što je sa svojim bivšim supruzima u dobrim odnosima, 50-godišnja Jennifer je nedavno naglasila kako unatoč razvodima svoje veze s Bradom i Justinom smatra uspješnima.

- Kada je mojim brakovima došao kraj, bilo je to zato što sam odabrala biti sretna, a sreća u tim odnosima više nije postojala - kazala je i dodala kako ne treba ostajati u takvim vezama samo zbog straha od samoće.

Prvi razvod, onaj od Brada, prošla je 2005. nakon pet godina braka, kada se pričalo da ju je glumac "zamijenio" Angelinom Jolie s kojom je glumio u filmu "Gospodin i gospođa Smith", a od Justina Therouxa razvela se 2017. nakon samo dvije godine braka.