Profimedia, FameFlynet UK
u potrazi za novim avanturama

Saznao i bivši suprug: Adele frajera traži preko aplikacije za dejtanje, i to ne bilo kakve

Nakon bračnog brodoloma britanska pjevačica Adele pridružila se Rayi - ekskluzivnoj aplikaciji za spojeve - čije usluge koriste zvijezde u potrazi za novim avanturama

Zahvaljujući ekskluzivnoj aplikaciji za dejtanje - Rayi, nedavno rastavljena britanska glazbenica Adele (31) lakše podnosi raspad trogodišnjeg braka s američkim poduzetnikom Simonom Koneckijem (45), s kojim ima šestogodišnjeg sina Angela. Iako ih tek očekuje najdelikatniji dio razvoda - podjela njezine 185 milijuna dolara vrijedne imovine jer s bivšim suprugom nije potpisala predbračni ugovor - pop-diva veseli se budućnosti.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Singer Adele poses in the press room at the 59th GRAMMY Awards at Staples Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
FilmMagic
Glazbenica širi kontakte preko ekskluzivne aplikacije

- Život je ponekad kompliciran. Ja sam se u posljednjih godinu dana jako promijenila i još se mijenjam, ali to je u redu. Ova će godina za mene biti velika. Prvi put u deset godina spremna sam pogledati i osjetiti svijet oko sebe... Treba naučiti voljeti samoga sebe - objavila je na Instagramu u povodu nedavno proslavljenog 31. rođendana, nedugo nakon što je snimljena kako se u New Yorku ljubi s bradatim neznancem.

Njezin novi odabranik upadljivo nalikuje Simonu Koneckiju, mlađi je, malo mršaviji, a brada mu je kraća i urednija. Čini se da je autorica hitova "Hello" i "Rolling in the Deep" spremna okrenuti novu stranicu u ljubavnom životu i sve što ju je činilo nesretnom ostaviti iza sebe. Uglavnom, još će neko vrijeme ostati u Americi: u veljači je prodala svoju i Simonovu kuću u Velikoj Britaniji vrijednu oko 26 milijuna kuna, vilu na Beverly Hillsu vrijednu 60 milijuna kuna, koju bi mogla prepustiti suprugu, a nije poznato što će učiniti s kućom u Kensingtonu i stanom u jugozapadnom Londonu.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10:  Adele (R) and Simon Konecki attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
WireImage
Rastavi od supruga Simona Koneckija pridonijela je Raya

Nekad velikoj ljubavi sa suosnivačem tvrtke Life Water i zaklade Drop4drop, s kojim je prohodala 2011. i udala se za njega u tajnosti 2016., presudila je razdvojenost zbog poslovnih obaveza, ali i njezino otkrivanje novog društvenog kruga u Los Angelesu i New Yorku. Pokazalo se, naime, da se pjevačica nalazi među korisnicima ekskluzivne aplikacije za upoznavanje novih ljubavnih partnera kojoj pristup imaju glumci s holivudske A liste, pop-zvijezde i uspješni pojedinci iz kreativnih profesija s najmanje 5000 sljedbenika na Instagramu. Čini se da dobitnica petnaest Grammyja već neko vrijeme širi svoj društveni krug preko te aplikacije, što se nije svidjelo njezinom suprugu.

No Raya nije jedini digitalni “vrtuljak ljubavi” namijenjen probranima, ali je najekskluzivniji. Postoji od 2015. i okuplja pojedince isključivo iz kreativnih profesija, za razliku od aplikacije The League, koja, pak, spaja osamljene u menadžerskoj, od­­vjetničkoj i financijskoj branši s diplomama osam prestižnih američkih sveučilišta.

Mjesečna članarina u Rayi iznosi simboličnih 7,99 dolara, čime se želi naglasiti da osobe koje se razmeću novcem nisu dobrodošle. (Takvi imaju posebnu aplikaciju “Luxy”). Posebna je po tome što je vrlo sigurna: provjere kandidata su toliko stroge da ih uspoređuju sa sigurnosnim mjerama američke tajne službe. Ukratko, nema šanse da novinari otvore lažne profile ne bi li došli do ekskluzivnih priča. Uz to, zabranjeno je javno govoriti o Rayi. Onoga tko otkrije imena slavnih s kojima je izlazio, smjesta će izbaciti: imaju 100.000 zahtjeva na listi čekanja pa nitko ne želi biti izbrisan.

Aplikaciju je osmislio Amerikanac Daniel Gen­­delman (35) i ona mu je drugi poslovni pokušaj nakon propasti startupa Yello, koji je također bio namijenjen komuniciranju preko društvenih mreža. Škrt je na riječima no New York Timesu ipak je otkrio da on osobno odlučuje o svakom novom članu te da primaju samo osam posto prijavljenih i ne žele se širiti.

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 09:  Founder and C.E.O. of Raya, Daniel Gendelman speaks onstage at Day 1 of the Vanity Fair New Establishment Summit 2018 at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 9, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Daniel Gendelman osmislio je Rayu nakon propasti aplikacije Yello

Za financiranje Raye pobrinuli su se ulagači poput glumca Jesseja Johnsona (36), starijeg brata zvijezde filmske trilogije “50 nijansi sive” Dakote Johnson (29), te Jareda Mor­gensterna (38), koji je studirao na Harvardu i vlasnik je startupa Chime (program za video messaging nove generacije) koji je u Rayu 2015. uložio prvih milijun dolara.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 03:  Actors Dakota Johnson and Jesse Johnson attend the
WireImage
Među ulagačima je glumac Jesse Johnson, brat zvijezde filmske trilogije ‘Pedeset nijansi sive’ Dakote Johnson

Kako izgleda pronalaženje partnera, objasnila je komičarka i glumica Amy Schumer (37) u autobiografiji “The Girl with the Lower Back Tattoo” objavljenoj 2016. Na taj način upoznala se s bivšim dečkom Benom Hanischem, čikaškim poduzetnikom i dizajnerom namještaja s kojim je provela godinu dana. Kako se lanjske veljače udala za američkog chefa Chrisa Fischera (39), a 5. svibnja 2019. rodila je njihovo prvo dijete, sina Genea Attella Fischera, u međuvremenu se “ispisala” iz Raye i ne mari što im se zamjerila.

WESTWOOD, CA - APRIL 17:  Actress Amy Schumer arrives at the premiere of STX Films' 'I Feel Pretty' at Westwood Village Theatre on April 17, 2018 in Westwood, California.  (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
FilmMagic
Komičarka Amy Schumer pronašla je dečka preko aplikacije

- Otvorila sam profil s groznim selfijem na ko­­jem nosim sunčane naočale i šiltericu. Javio mi se Ben čija je fotografija na profilu bila još gora: plesao je sa svojom bakom na nečijoj svadbi. Počeli smo se dopisivati, a uskoro smo se sreli i uživo. Ne znam kamo će nas romansa odvesti, možda ćemo ostarjeti zajedno ili prekinuti dok pišem ovu knjigu, ali poenta je u tome da se u životu mogu sresti i dobri ljudi - napisala je komičarka koja je supruga ipak srela na “klasičan” način. On je brat njezine osobne asistentice i zbog njega je 2017. ostavila čikaškog dizajnera.

Za razliku od komičarke, holivudska zvijezda Drew Barrymore (44) nije imala sreće na digitalnom “vrtuljku ljubavi”. Opisala je što joj se dogodilo početkom 2018., u showu Ellen DeGeneres.

- Prvog muškarca koji mi se javio zanimalo je što uopće radim na aplikaciji, a drugi me nikako nije mogao ugurati u pretrpani raspored. Kad sam mu gotovo očajnički otpisala da sam slobodna do kraja tjedna, više mi se nije javio. Tada sam se odlučila odjaviti. Vjerovala sam da mi je to uspjelo sve dok me bivši suprug Will Kopelman nakon nekoliko dana nije upitao: “Hej, zar si i ti na Rayi?” - ispričala je glumica. Na pokušaj s aplikacijom odlučila se prije dvije godine, nakon što se razvela od zvijezde serije “This Is Us”, s kojim je u četverogodišnjem braku dobila kćeri Oliviju (6) i Frankie (5). To joj je bio najdulji bračni staž u životu: prije 25 godina udala se za konobara Jeremyja Thomasa, kojeg je ostavila nakon dva mjeseca. Brak s drugim suprugom, glumcem Tomom Greenom, za kojeg se udala 2001., potrajao je devet mjeseci. Kako je prekršila najvažnije pravilo ekskluzivnog kluba osamljenih - ne govori o Rayi - mogla bi još neko vrijeme ostati solerica.

NEW YORK, NY - DECEMBER 10:  Actress Drew Barrymore and Will Kopelman are seen on December 10, 2015 in New York City.  (Photo by SBN/Star Max/GC Images)
GC Images
Rayu su koristili bivši supružnici Drew Barrymore i Will Kopelman

Linker
16. travanj 2024 14:09