Rachel Weisz i Daniel Craig na partyju
 Profimedia, TEMP Rex Features
bondova savršena djevojka

Sedma godina braka im nije krizna - zaljubljeni su kao prvog dana

Držeći se za ruke na crvenom tepihu Daniel Craig i Rachel Weisz pokazali su da su iznimno sretni i zadovoljni u svojim bračnim vodama u kojima do sada nisu imali trzavice.

Britanski glumac Daniel Craig (50), poznatiji po ulozi Jamesa Bonda i oskarovka Rachel Weisz (48) već su sedam godina u braku.

Rachel Weisz and Daniel Craig
Night of Opportunity Gala, New York, USA - 09 Apr 2018, Image: 368130527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Rachel Weisz i Daniel Craig na partyju

Prije nego što su glumili bračni par u trileru "Dream house, bili su samo dobri prijatelji, no ispred kamera dogodila im se instant kemija kojoj se nisu mogli othrvati, pa su se 2011. vjenčali u strogoj tajnosti u New Yorku. Weisz je prekinula dugogodišnju vezu s Darrenom Aronofskyjem, redateljem filma "Crni labud" kako bi bila jedina djevojka poznatom agentu 007.

The Opportunity Network's 11th Annual Night of Opportunity Gala 
Cipriani Wall Street, NY.
09 Apr 2018, Image: 368136931, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Gala party David Craig i Rachel
, New York, NY - 20180409 - Celebrities Arrive for  2018 Night Of Opportunity Gala at Cipriani Wall Street

-PICTURED: Daniel Craig
-, Image: 368134298, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Bračni par na partyju

Rachel nije ni pomišljala na brak dok nije upoznala Daniela. 'Nikada se nisam mislila udati. Mislila sam da su romantične priče patetične i besmislene, a onda mi se dogodilo da sam se udala u zrelim godina.', rekla je Rachel koja je u mladosti bila samostalna i ambiciozna jer je mislila da tako kontrolira stvari.

'Da mi je netko rekao da ćemo Daniel i ja danas biti u braku, samo bih se nasmijala. Ali srećom, tu smo gdje smo. Vrlo smo bliski i volimo se držati dalje od očiju javnosti. Zapravo, mislim da se ne razlikujemo puno od ostalih parova, osim po tome što nas mnogo ljudi prepoznaje', zaključila je lijepa glumica.

'Ne poznajem osobno Jamesa Bonda, a i koliko znam on se nikad nije oženio', našalila se glumica koja je svog supruga pratila na gala partyju u New Yorku, a tamo je bračni par izgledao zaljubljeno kao prvog dana.

Linker
24. travanj 2024 09:54