Instagram
GLAMUROZNI LOOK

Selena Gomez vamp izgledom zadivila fanove, ali i svog dragog

Šminka i frizura mlade pjevačice uvijek su besprijekorni, baš kao i cjelokupan imidž. Bez obzira na njezin ‘baby face’, ponekad zabljesne i u vamp izdanju, a to je bio slučaj i za potrebe najnovijeg snimanja. Fotografije je na svom Instagram profilu objavio njezin make-up artist Hung Vanngo i zadivio sve svoje, ali i Selenine obožavatelje.

Zalizani bob, naglašene obrve i mačkaste oči, jarki crveni ruž i velike zlatne naušnice – posljednji look 25-godišnje Selene Gomez podsjetio nas je na modne naslovnice ’80-ih godina prošlog stoljeća. Odjevena samo u bijeli svileni ogrtač, mlada je zvijezda prštala seksipilom na koji se nitko nije oglušio, pa ni njezin dečko, 27-godišnji pjevač Weeknd. Naime, čim je cijenjeni make-up artist Hung Vanngo objavio svoje najnovije ‘djelo’ na Instagramu, Weeknd je stisnuo ‘like’, a tu je simpatičnu gestu primjetila horda obožavatelja mladog para.

#notsosecretproject @selenagomez

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

I dok njezin profesionalni život svakodnevno napreduje, Seleni su se očito ‘posložile kockice’ i u privatnom životu. Od početka godine u vezi je s Weekndom, muškarcem koji ju, kako je svojevremeno izjavila, “učinio sretnom i sigurnom”.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

U nedavnom razgovoru za jedan magazine izjavila je kako ljubavnu vezu u kojoj se trenutno nalazi smatra zdravom i potpunom, dok se u prošlosti osjećala poprilično loše, aludirajući time na svoju bivšu vezu s Justinom Bieberom.

Linker
25. travanj 2024 16:25